Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

25. Sziget Fesztivál - ArtZone

25. Sziget Fesztivál - ArtZone - 1 by ArtHungry Hivatalos

A 25. Sziget Fesztivál idén is kötelező program, hiszen nem csak a zene, hanem a képzőművészet és a kreativitás központja is augusztusban. A legmenőbb művészet iskolák, művész csoportok és designerek tartanak itt workshopokat, hogy tartalmas nappali szórakozásban legyen részed és az alkotás öröme folyamán kihozd a magadban lakozó gyermeket.


Nézz körül, inspirálódj vagy csak töltődj fel, regenerálódj! Minden workshop ingyenes!

25. Sziget Fesztivál - ArtZone - 1 by ArtHungry Hivatalos

Állandó napi programok:


11.00 és 16.00-kor

Detox Jóga


11.00–22.00
ArtZone Kapusátor-kiállítás
A boldogság képekben – a Godot Galéria válogatása


19.00-20.00
A TÁP Színház Egyperces előadásai, csak Neked!

25. Sziget Fesztivál - ArtZone - 1 by ArtHungry Hivatalos

Projektek, programok:


AGORA
Az AGORA képzőművészeti program résztvevői ismertebb festőművészek és képzőművészeti egyetemek hallgatói, akik különböző festészeti technikákkal készítik nagyméretű képeiket. Céljuk, hogy az alkotói sokszínűség által, egymásra reflektáló műveket hozzanak létre.


Romani Design
Megismerhetitek a világ első roma divatmárkáját, közelebb kerülhettek a tradicionális roma kultúrához és nyelvhez. Zhanes Romanes!


Deák 17 Galéria & Artlocator
Te mit kezdenél egy tejfölös dobozzal, egy jancsiszeggel, egy szívószállal, egy befőttes gumival és a feladattal, hogy mini légkondit hozz létre? A Deák 17 Galéria & Artlocator CreativeLab-ben újrahasznosítható anyagok széles választékával, eszközökkel és kreatív segítőkkel olyan „labort” alakítunk ki, ahol a látogatók saját maguk fejleszthetik ki termékeiket. A hívószavak természetesen az újrahasznosítás és a környezetvédelem lesz.


müskinn
Csinálj velünk átlátszó fesztiválkiegészítőket újrahasznosított PVC-fóliából és hulladék bőrből. Készíthesz pénztárcát tolltartót vagy kulcstartót. A segítségünkkel körülbelül egy óra után már viheted is magaddal az új kiegészítődet.


Kortárs Építészeti Központ
Gyere a KÉK sátorba és ültess növényeket a “chill-szigetre”, ismerkedj meg munkánkkal workshopjaink során, jelöld be a világtérképen, honnan érkeztél a SZIGETRE, posztold a fesztivál vagy Budapest legmenőbb építményeit instagramra és nyerj KÉK-es ajándékokat!


Magyar Mozgó Képtár
A Magyar Mozgó Képtár kiállítása és művészeti tábora: Alkotás neves és fiatal művészekkel-festészet,grafika,szobrászat!Irodalmi és zenei előadások, performanszok,filmek!ZOO projekt!


Technika #1 – Nyitott Faműhely
Workshopjainkon a barkácsolás alapjaival ismerkedhetsz meg, miközben létrehozhatsz egy saját kisebb, használati tárgyat. Pihenőszék, virág vagy sörtartó esetleg egy ékszer, a tervezésnek csak a kreativitásod szab határt, minden mást megold a Technika csapata: mi biztosítjuk a teret, infrastruktúrát, a kívánt anyagokat és a szakértő segítséget, miközben Te megvalósíthatod az ötleteidet!


Magyar Képzőművészeti Egyetem
Az egyetemi enteriőr által ihletett sátor design, és az egyetemi képzések által megálmodott workshopok teszik felejthetetlenné a sátorban töltött perceket. Gyere próbáld ki te is magad a pólószitázásban, gipszkéz öntésben és fessük ki közösen a képző-kifestőt!


Art Label Budapest
DIY: készíthettek egyedi koktél vödör sisakot, kiegészíthetitek valós műalkotások eredeti vázlatait, vagy ha csak egy kis szuvenírt szeretnétek az idei Sziget emlékeiről.


cARTc
Tervezd meg a saját Island of Freedom zászlód! Művészek által tervezett grafikákat használva készítsd el saját Island of Freedom zászlódat! Minden nap délután 1-3 óra között a látogatók számára testfestést biztosítunk moderátor segítségével.


Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium - Kisképződj!
A Kisképző régi és jelenlegi diákjai képzőművészeti workshoppal várják a Sziget látogatóit. Betekintést nyerhetnek a tárgyalkotásba, ami keretében kipróbálhatják a gipszöntést, agyagozást. Aki nem sajnálja a saját pólóját, annak izgalmas szitanyomatokkal újítjuk meg azt!


Mezőszemerei Művészfalu Projekt - Ne tojjunk a tyúkokra!
Élő installáció - a mezőszemerei felhőkarcoló óriás makettjét és lakóit ismerheted meg. Kiállítások, workshopok minden nap.

Piszli
A bőr sok területen felhasználható alapanyag, melyből rengeteg féle tárgyat, sokféle formában készíthetsz a PISZLI márkával, akik kizárólag valódi bőrrel dolgoznak. Szeretnél egy menő choker-t, bokadíszt vagy csuklódíszt? Könnyedén elkészítheted magadnak pár lépésben, vágási technikával,kis varrással vagy szegecseléssel. Legyen az minimál design vagy akár fodros.

MOME
Gyere a MOME sátorhoz és készíts szuper menő fesztivál kiegészítőket textilből, vagy hajtogass szivecskét és találd meg az igazit az analóg tinder workshopounk segítségével! Ha a japán kultúra a kedvenced, akkor is nálunk a helyed! Origami workshop keretében tegyél hozzá az ezer daru installációhoz és legyél egy közösségi élmény része! Bemelegítésképp pedig fújj egy különleges buborkékot és kívánj egyet!


Medence Csoport
A Medence Csoport Workshop Kempingjét három kreatív design műhely alkotja. A táskaműhelyben reklámmolinóból dolgozunk, a Széképítőben fával, bambusszal, a Stencilműhelyben pedig tovább díszítheted az elkészített tárgyat, vagy bármit, amit odahozol.

Unicorn Factory
Idén is megtalálhatod a nyugalmat és boldogságot az Unicorn Factory sátrában, és ha már magad is unikornissá váltál a szivárványos unikornis sminkednek köszönhetően, akkor csodás kis unikornis kulcstartót készíthetsz, hogy a biztonság kedvéért mindig legyen veled egy kis varázslat.


Pop Up
A JH.CONCEPT. által megálmodott Pop Up sátorban hét tervező kap lehetőséget megjelenésre: a különleges design termékek mellett minden nap más és más izgalmas workshop vár Titeket, például testfestés, stencilezés, textilszövés, polo és gym bag készítés. A tervezőkkel és művészekkel személyesen is találkozhatttok, valamint vár Benneteket egy fotóművész is, aki egyedi portrékat, csoportképeket készít majd Rólatok.

25. Sziget Fesztivál - ArtZone - 1 by ArtHungry Hivatalos

Fotók: Sziget.hu

További programokért látogassatok el a Sziget hivatalos oldalára ›


Találkozzunk a Szigeten idén is augusztus 8. és 15. között!

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
302Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!