Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

2017 LEGjei - évösszegző

2017 LEGjei - évösszegző - 1 by ArtHungry Hivatalos

Ismét izgalmas évet zárunk, sokat dolgoztunk, több eseményt is szerveztünk sok tanulsággal és szerencsére egyre pozitívabb eredményekkel.Idén tavasszal megrendeztük a második ArtHungry Díjunkat, amire fotó, film és animáció kategóriákban vártuk a pályamunkákat. Nyárindítóként a Finlandia Vodkával közösen fesztiválszett tervező kreatív pályázatot szerveztünk, a nyár folyamán ismét bemutatkozási felületet adtunk idén diplomázott hazai alkotóművészeknek, ősszel pedig a Design Hét Budapest programsorozat részeként a harmadik ArtHungry Díjat is lebonyolítottuk, grafika és design kategóriákkal.


Most pedig szokásunkhoz híven következzenek a LEG-ek, amiket mi fontosnak tartottunk 2017-ben:

2017 LEGjei - évösszegző - 1 by ArtHungry Hivatalos

#

A LEGsikeresebb eseményünk a 3. ArtHungry Díj volt. A tervező- és képgrafika, valamint a formatervezés még mindig a LEGnépszerűbb témák közé tartoznak a hazai alkotóművészetben. Nagyon jól éreztük magunkat az október 12-én rendezett díjátadón, melyet a Megtervezett valóság című Tilos rádión futó műsor élő kerekasztal beszélgetése és Budapest legfrissebb design boltja, a Stilshop megnyitója színesített.


A díjazott munkákat erre láthatjátok ›


Az eseményről készült fotókat pedig erre találjátok ›

#
A harmadik díjunkhoz kapcsolódik az idei LEGkedveltebb alkotói és LEGkedveltebb projekt titulus is. Az MGL Creative által készített Miskolc város új arculata a publikálása után elég nagy vitát váltott ki különféle közösségi fórumokon és hazai szakmai körökben is, de a díj közönségszavazásán csak egy hajszállal maradt le a Wire csapat féle Sziget fesztiválra készített Galilei installáció mögött, a szavazási időszak lezárása után pedig jóval meg is előzte azt.

2017 LEGjei - évösszegző - 1 by ArtHungry Hivatalos

#

A stábtagokon kívül a LEGnézettebb alkotó idén Kétyi Balázs lett, akinek PAOS csomagolástervét egyébként mi is nagyon kedveltük.

#
A LEGtöbb projektet idén is Dani Orsolya illusztrátor töltötte fel, egészen pontosan 33 db cuki illusztrációt.

2017 LEGjei - évösszegző - 1 by ArtHungry Hivatalos

#
A LEGtöbb projektet Kátay Hunor kedvelte idén, aki egyébként annak az Explicit csoportnak a tagja, akik a 3. ArtHungry Díj győztes munkáját készítették tervezőgrafika kategóriában.

2017 LEGjei - évösszegző - 1 by ArtHungry Hivatalos

#
A Facebook és az Instagram oldalunkon is a LEGkedveltebb alkotás Szabó Levente Helikon zsebkönyvekhez készített arculata volt, amely 16. heti műtárgyként szerepelt a címlapunkon.

Köszönjük, hogy itt vagytok, 2018 terveink szerint az újítások, frissítések éve lesz. Hamarosan elkezdjük az újabb ArtHungry Díjak kihirdetését és a szakmai pályázatokat sem hanyagoljuk el. Figyeljétek a friss híreket a címlapunkon és a közösségi oldalainkon, bővítsétek a portfóliótokat, ismerkedjetek, kommenteljetek, szervezzetek kreatív alkotócsoportokat!Mindenkinek kreativitásban gazdag, boldog új évet kívánunk!

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1182Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!