Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Megalkuvás nélkül - kampányfilm (2020)

Megalkuvás nélkülAz elégedett vásárlónál nincs megbízhatóbb forrás. Hatványozottan igaz ez olyan termékek és szolgáltatások igénybevételénél, melyekkel évekre, évtizedekre tervezünk. Ilyen a házépítés is. Ezért erre az alaptézisre épített a pórusbeton falazóelemeket gyártó Ytong 2020-as image kampánya.​


Maximalizmus az élet minden területén


A házépítés a legtöbbünk számára messze nem a napi rutin része: az építkezés előtt álló magánemberek nem éppen impulzusvásárlók, ezért máshogy is kell megszólítani őket.

Olyan testimonial tartalmakat dolgoztunk ki, melyekben a márkával már tapasztalattal rendelkező, munkájukban elismert, profizmust közvetítő szakemberek fogalmazzák meg, miért az Ytongot választották. A kampány során Becsei Áron órakészítővel és Mészáros Gáborral, a chocoMe manufaktúra alapítójával dolgoztunk együtt, mert mindketten a legmagasabb színvonalat képviselik a szakmájukban. Ennek a maximalista attitűdnek köszönhetően tökéletesen közvetítették a koncepció alapkövét: fontos döntések során nem érdemes kompromisszumot kötni.


A kampányhoz filmóriásplakát és social media posztok is készültek, ezeknek a teljes körű copywriting feladatai (koncepció, forgatókönyv, narráció, HL, etc.) tartoztak hozzám.


A projektről írt case study-m a Mediumon olvasható: https://friendlycreative.medium.com/case-study-%C3...Megalkuvás nélkül - kampányfilm (2020) - 1 by Majercsik Johanna

Óriásplakát Becsei Áronnal​

Megalkuvás nélkül - kampányfilm (2020) - 1 by Majercsik Johanna

Óriásplakát Mészáros Gáborral​

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
copywriter
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
304
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!