Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Vedd vissza a jövőd! (2022)


Együtt juthatunk ki a legparább szitukból


Vedd vissza a jövőd! - szól a Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás aktuális szlogenje, amely rámutat a különböző hatású, ám hasonló gyökerekből táplálkozó problémákra (lakhatási válság, ökológiai krízis, rasszizmus, homofóbia, transzfóbia, szexizmus és a demokrációba vetett hit válsága) adható reakció jelentőségére. A minket övező gyakran kaotikusnak és rémisztőnek ható valóságra nem kevesen szorongással, sokan dühvel reagálnak, míg mások egyre fokozódó apátiába süllyednek. A cselekvésre ösztönző szlogen arra világít rá, hogy a közösségünk problémáit egyénileg képtelenség megoldani, ehelyett közösségi válaszban kell keresnünk a megoldást, mint amilyenek az alulról szerveződő kezdeményezések és az egymás ügyeit segítő, rendszerkritikus civil összefogás. Alakítsuk együtt a jelenünket és a jövőnket!Hol az alagút vége?


Milyen az, amikor ránk tör a szorongás, és ez leblokkol? Hogyan kerülünk ki egy kétségbeejtő szituációból, amire az instant düh mellett nincs megoldási javaslatunk?​ A szlogen inspirálta kampányfilmben az LMBTQ emberek számára ismerős kilátástalan helyzetre olyan vizuális metaforát kerestünk, ami közérthetően megjeleníti, hogy milyen, amikor nem látjuk a kiutat és a feltárulkozó lehetőségeket. Így jutottunk el az erdő helyszínéhez, mely természetes labirintusként kitűnően megtestesíti az eltévedés okozta frusztrációt, a tehetetlen félelmet, amikor az alagút végén nem látjuk a pislákoló fényt. A veszettnek tűnő helyzetekből csak együtt sikerülhet kikerülni, amit a két srác egymásra találása jelenít meg.


A kampány során copywriterként a kampányfilm koncepciójáért és a script kidolgozásáért feleltem.

A filmet Bakony Alexa rendezte, a fesztivál grafikai anyagait Bertók Márton készítette.Kampányfilm (TCR):Vedd vissza a jövőd! (2022) - 1 by Majercsik Johanna
Vedd vissza a jövőd! (2022) - 1 by Majercsik Johanna
Vedd vissza a jövőd! (2022) - 1 by Majercsik Johanna
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
copywriter
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
283
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!