Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Budapest olimpiai pályázatának arculata - közönségszavazás

Kedves régi és új tagok!


Ahogy észrevettétek, felkerült a fejlécünkbe egy új „Pályázatok“ menüpont, ezentúl itt találjátok a partnereink által szervezett, de a mi felületünkön zajló szakmai pályázatokat, tenderkiírásokat.


Az első ilyen közreműködésünk, hogy besegítünk a Design Terminal által meghirdetett Tervezd meg te Budapest olimpiai pályázatának arculatát! közönségszavazásának lebonyolításába. Részletek erre › olimpia.designterminal.hu


A versenykiírás szerint 2016. január 29-ig nyújthatott be bárki pályamunkát a Design Terminal felhívására. A nyílt pályázatra beérkezett munkákat szakmai zsűri értékeli és ítéli oda az 1.000.000 Ft-os fődíjat és a 250.000 Ft-os második és harmadik díjat.


A zsűri döntése mellett lehetőség van egy 250.000 Ft értékű közönségdíj odaítélésére is, melyet egy online közönségszavazás fog eldönteni. A logótervek hivatalos szavazása az origo.hu-n létrehozott speciális aloldalon zajlik, melyen a közönség kizárólag a logótervek alapján szavazhat majd.


A pályázó alkotóknak ezen kívül lehetőségük van a beküldött anyagok részletes bemutatására is: az ArtHungry kizárólag erre a célra létrehozott pályázati aloldalán bárki megmutathatja a tervezési folyamatot és az arculati elemek különböző felhasználását. Link: palyazat.arthungry.com/olimpia2024Az ArtHungry pályázat-aloldalán történő megjelenéshez, a következőket kell tennie a pályázaton résztvevőknek:


- Lépj be, vagy ha még nem tetted meg, regisztrálj az arthungry.com oldalra! (a regisztrációd a szavazási időszak vége után is megmarad)


- A részletes pályázati anyagodat a fejlécben lévő „Új pályamunka“ linkre kattintva kezdheted el feltölteni. (Fontos! A pályamunkád feltöltéséhez mindenképp ezt a linket, vagyis a pályázat aloldal projektszerkesztőjét használd, különben az anyagod nem az aloldal projekt listájában jelenik meg, hanem bekerül az általános projektek közé!)

Budapest olimpiai pályázatának arculata - közönségszavazás - 1 by ArtHungry Hivatalos

- A szerkesztés befejezése után, a „Projekt feltöltése“ gomb megnyomásával a közönségszavazás megkezdéséig a projekted a vázlataid közé kerül.

Budapest olimpiai pályázatának arculata - közönségszavazás - 1 by ArtHungry Hivatalos

- A vázlataidat bármikor elérheted a jobb felső sarokban lenyíló gyorsmenüben, vagy a „Portfólióm“ aloldaladon (Vázlatok szerkesztése).

Budapest olimpiai pályázatának arculata - közönségszavazás - 1 by ArtHungry Hivatalos
Budapest olimpiai pályázatának arculata - közönségszavazás - 1 by ArtHungry Hivatalos

A közönségszavazás elindításakor a feltöltött pályamunkád automatikusan publikálásra kerül és megjelenik a pályázat aloldalán. Link: palyazat.arthungry.com/olimpia2024


Fontos tudni, hogy a hivatalos szavazás az origo.hu-n zajlik, az arthungry.com-on a pályamunkák komplett, részletes bemutatására van lehetőség. Az arthungry.com felületén leadott kedvelések, megtekintések és hozzászólások ugyan nem befolyásolják közvetve a hivatalos közönségszavazás eredményét, de reméljük, hogy ezzel a prezentációs lehetőséggel hozzásegíthetjük a leendő győztest a közönségdíj elnyeréséhez.


Köszönjük, hogy itt vagytok, ismerkedjetek, ha tetszik valami kedveljétek, az építő jellegű kritika pedig mindenkinek jól jöhet. További jó munkát és sok sikert kívánunk a közönségszavazáson és a jövőben is!


Az ART legyen veletek!


ArtHungry csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
2356Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!