Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek
Felhasználási feltételek

1. SZOLGÁLTATÁS

A szolgáltatást a CEE ArtHungry Kft. („Szolgáltató”) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.

A Szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: „Ekertv.”) 2.§ lc) pontja szerinti közvetítő szolgáltatónak minősül (természetes személyek számára elérhető ingyenes tárhelyet biztosít).

Az Ekertv. 7.§ (3) bekezdése alapján a Szolgáltató nem köteles a feltöltött projektek és blogok moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére, azaz a közvetítő szolgáltató nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, tehát nem köteles a felhasználók által feltöltött tartalmak előzetes ellenőrzésére vagy monitorozására.

Jogsértő tartalom bejelentésére használd a „Jelentem“ formot vagy a hello@arthungry.com email-címet. Mielőtt írnál, kérjük olvasd át az Adatkezelési Tájékoztatót is.

A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért. A fiókodra vonatkozó felületeken kívül nem módosíthatod az Arthungry.com rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

2. FIÓKTULAJDONOS

Fióktulajdonos alatt az Arthungry.com-ra regisztrált felhasználót értjük. A fiókot eredendően létrehozó felhasználó kezelheti a saját projektjeit, blogot indíthat, követhet más fióktulajdonosokat, kedvelheti és kommentelheti más fiókok tartalmát.

Amennyiben a Fiókodat inaktiválni szeretnéd, úgy a „Fiókom szerkesztése” menüpontban történő megjelöléssel kérheted azt. Amennyiben a Fiókodat teljesen törölni szeretnéd, úgy azt a Szolgáltatónak a hello@arthungry.com e-mail címre küldött kérés útján teheted meg.

3. TARTALOM

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, a létrehozott projekteket, bejegyzéseket (kép, szöveg, hang, videó), kommenteket.

Az Arthungry.com alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (fióktulajdonosok, bloggerek és kommentelők) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem.

Az Arthungry.com alá csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, amik nem sértik harmadik személy személyiségi jogait.
Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a blogodon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

A Szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a Szolgáltató csak „az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)”.

A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom – beleértve az általad elhelyezett hirdetéseket is – bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URLjének megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére.

Neked, mint regisztrált fióktulajdonosnak jogodban áll a proketjeidhez és bejegyzéseidhez fűzött hozzászólásokat moderálni, törölni, de ezzel kapcsolatban nincsenek kötelezettségeid. A nyilvánvalóan jogsértő hozzászólások esetében azonban ajánlott az önkéntes moderáció.

4. SZERZŐI JOG

A feltöltött tartalmak szerzői jogi védelméhez kapcsolódó beállításokat a „Feltöltés”/„Új projekt” menüpontok „Copyright” oldaldobozában teheted meg. Az Arthungry.com a Creative Commons licenceket használja, melynek számos verziója található meg az oldalon. (A felhasználható Creative Commons licencekről itt tájékozódhatsz: www.creativecommons.org)

Az Arthungry.com a Creative Commons licencek közül alapesetben az alábbit használja:

A mű kizárólag nem kereskedelmi célból másolható és terjeszthető a szerző nevének feltűntetése mellet, továbbá módosítható a művön elvégzett módosítások feltűntetése mellett.

Amennyiben a fenti alap licenctől eltérő licencet kívánsz megadni, úgy azt „Copyright” oldaldobozában teheted meg.

5. PÁLYÁZATOK

Amennyiben az Arthungry.com pályázatot ír ki, úgy a fióktulajdonos / pályázatot benyújtó szerzői jog jogosultja az általa az Arthungry.com honlapra feltöltött tartalmakhoz fűződő szerzői joga alapján az alábbi keretek között ad a Szolgáltató részére felhasználási engedélyt:

A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások és az általa szervezett pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a tartalmak felhasználására minden esetben csakis a fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) nevének feltűntetése mellett.

A fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a feltöltött tartalomról készült reprodukciót elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse a fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) személyének illetve művészetének népszerűsítése érdekében. E célból a Szolgáltató számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) nevének feltüntetése mellett.

A fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a PR anyagaiban, valamint online felületeiken is felhasználhassa az alkotásokat, tartalmakat - ahol lehetséges – a fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) nevének feltűntetése mellett.

A tartalmak további felhasználásával kapcsolatban adott esetben a fióktulajdonos (szerzői jog jogosultja) és a Szolgáltató külön megállapodást kötnek egymással, továbbá lehetősége van az Arthungry.com oldalon a „Feltöltés” menüpontban a „Copyright” oldaldobozban bejelölni az általa preferált felhasználási feltételeket.

6. REKLÁMOK

Az Arthungry.com rendszerébe jelenleg alkotók, mint magánszemélyek és kisebb csoportok, kreatív műhelyek is regisztrálhatnak. Bármilyen ettől eltérő (céges, szervezeti, intézményes stb.) és/vagy reklámtevékenységet folytató regisztrációt a Szolgáltatónak jogában áll eltávolítani.

Az esetleges reklámok elhelyezéséről a FAQ-ban találsz részletes információkat.

7. SZEMÉLYES ADATOK

Az Arthungry.com rendszerébe történő regisztráláskor a „Regisztrációs” formon feltüntetett kötelező adatokat kell megadnod. Az itt megadott e-mail címedet nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül. Az e-mail címedet csak az általad kért hírlevél és t értesítések küldésére használjuk, más felhasználó nem juthat hozzá a címedhez. A regisztráció során megadott adataid bármikor módosíthatóak. A regisztráció során generált ArtHungry URL a regisztrációt követően egyszer módosítható.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos részletes szabályok az Adatkezelési Tájékoztatóban találhatók.

8. EGYEBEK

A jelen Felhasználási Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz az általad megadott e-mail címre, illetve közzétesszük az Arthungry.com honlapon.

2018.09.14.