Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek
FAQ - Gyakran ismételt kérdések

Hogyan regisztrálhatok?
Ha magánszemély vagy az ArtHungry.com oldalon ingyenesen regisztrálhatod magad, ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a kezdőlap menü részében a „Regisztáció“ gombra kattintva megadod az adataidat, regisztrálsz és a kapott e-mailben megerősíted azt. A sikeres regisztrációt követően jelszavad és e-mail címed megadásával bármikor be tudsz lépni az oldalra.

Feltétlenül regisztálnom kell, hogy lássam a feltöltött tartalmakat?
Regisztráció nélkül is nézelődhetsz az oldalon, de azon kívül, hogy te nem tölthetsz fel, bizonyos tartalmakat nem láthatsz (pl. életkorhoz kötött felnőtt tartalom), nem követheted kedvenceidet, nem kedvelhetsz projekteket/blogbejegyzéseket és nem is vásárolhatsz termékeket.

Hol módosíthatom a regisztrációnál megadott adataimat?
Személyes adataidat az oldal jobb felső sarkában, a profilfotódra kattintva, a Fiókom szerkesztése menüpont alatt módosíthatod.

Módosíthatom az adatlapom url-címét?
Regisztráció folyamán, amennyiben még nem foglalt, bármilyen url megadható, de utána ez már nem módosítható.

Módosíthatom az oldal által kiküldött e-mail értesítéseket?
A Fiókom szerkesztése menüpont alatt az Értesítések almenüben megjelölheted, hogy a jövőben milyen jellegű értesítéseket szeretnél kapni, és milyeneket nem.

Hogyan tudom törölni a fiókom?
Ha szeretnéd magad végleg törölni a rendszerből, írj egy kérvényező levelet a hello@arthungry.com e-mail címre.

Hol kezelhetem az adataimat, illetve hol láthatom a statisztikáimat?
Minden regisztrált felhasználónak a fiók oldalán kívül, kreálunk egy saját profil-oldalt is, (Portfólió) melyen kezelheti eddig feltöltött tartalmait, szerkesztheti biográfiáját, listázhatja követéseit és kedvenceit, valamint átnézheti részletes statisztikai adatait (megtekintések, követők és kedvelések száma).

Milyen tartalmat tölthetek fel a portfóliómba?
A saját portfóliódba projektként kizárólag saját szellemi tulajdonodat töltheted fel, amely nem sérti mások szerzői jogát. A blogbejegyzéseidbe/cikkeidbe beágyazott vizuális tartalmat csak saját felelősségre, forrásmegjelöléssel, esetleg külön engedéllyel használhatsz.

Milyen és mekkora fájlokat tölthetek fel a projekt-szerkesztőben?
Képként jpg, png, és gif kiterjesztésű fájlokat tudsz feltölteni, maximum 10 MB méretben.

Mobilról és tabletről is tölthetek fel projekteket/bejegyzéseket?
Természetesen igen, bár a precízebb projektszerkesztéshez inkább az asztali verziót ajánljuk.

Milyen elemek kötelezőek egy projekt összeállításához és annak publikálásához?
Egy projekt létrehozásához kötelezően meg kell adnod:
- a mű címét
- ki kell választanod a kategóriáját a megadott listából
- fel kell töltened egy borítóképet
- legalább egy képet fel kell töltened

Milyen elemek kötelezőek egy blogbejegyzés összeállításához és annak publikálásához?
Egy blogbejegyzés létrehozásához kötelezően meg kell adnod:
- a bejegyzés címét
- a blog kategória elsősorban szöveges bejegyzésekről szól ezért a publikáláshoz minimum 30 karaktert be kell gépelned

A projekteknek/bejegyzéseknek milyen állapotai vannak?
A képfeltöltések és szövegbevitelek után a projektedet/blogbejegyzésedet elmentheted vázlatként - ebben az esetben csak Te láthatod (még nem került publikálásra), valamint publikálhatod - így mindenki számára láthatóvá válik. Publikálás után fel is függesztheted (Függőbe tétel), ekkor a projekt/blogbejegyzés a vázlataid közé kerül.

Mit tehetek akkor ha megbotránkoztató, szerzői, vagy személyiségi jogot sértő /kifogásolható tartalmat találok az oldalon?
Ha regisztrált tagként, vagy látogatóként bármilyen kifogásolható észrevételed van, a feltöltött projektek saját oldalain a jobb szélső sávban, a Jelentem gomb alatt a megfelelő gombra kattintva ezt megteheted. A rövid indoklás beküldése után a bejelentést megvizsgáljuk és intézkedünk a probléma mielőbbi megoldása érdekében. Fontos, hogy csak indokolt esetben írj, és kérésedet megfelelő bizonyítékokkal támaszd alá!

Mik azok az elismerések? Hogyan juthatok hozzá?
Az ArtHungry általános elismerése, hogy a frissen feltöltött munkád, vagy bejegyzésed címlapra kerülhet.

Az elismeréseket csillag ikonnal jelöljük, amely megjelenik a projekt listanézetében, a projekt oldalon és az alkotó profiljában is. Az elismerések fajtáját és az azokat odaítélő kuratórium létszámát a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.

Hogyan kerülhetek a címlapra?
A feltöltött és publikált új projekted/bejegyzésed alapvetően a Friss aloldalra kerül, ezután dönti el az ArtHungry saját kuratóriuma, hogy melyik munka kerüljön ki a címlapra, tehát a legelső oldalra, amellyel a látogatók találkoznak. A címlapszereplést csillag ikonnal jelezzük és a hét műtárgya mellett, az ArtHungry másik komoly elismerését jelenti.

Mik azok az „emlékprofilok”?
Az ArtHungry egyik fontos eleme a kortárs alkotók portfóliójának és gondolatainak bemutatásán kívül, hogy kiépítsen egy hiánypótló adatbázist a már elment alkotóművészekről, részletes biográfiával és listázott projekt-bemutatásokkal. Az oldal indulásától folyamatosan próbáljuk bevonni azokat a jogutódokat/családtagokat, akik szeretnék és tudják is kezelni ezeket az emlékprofilokat, esetleg olyan kincsek feltöltésével is, melyeknek bemutatására eddig még nem találtak megfelelő fórumot.

Regisztrálhatok a cégemnek is profilt?
Az ArtHungry felülete alapvetően magánszemélyek számára készült, de létrehozhatnak profilokat kisebb csoportok és kreatív műhelyek is. Van mód nagyobb cégek, ügynökségek, intézmények, iskolák, múzeumok, galériák regisztrációjára is, ha ilyen igény felmerülne, a hello@arthungry.com e-mail címen bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Ki tudom emelni az egyes projektjeimet/híreimet, hogy több ember elérhesse?
Természetesen megoldható. Ha ilyen igény felmerülne, a hello@arthungry.com e-mail címen bővebb felvilágosítást tudunk adni.

Hogyan lehetek partner, vagy kiemelt partner, illetve elhelyezhetek-e hirdetést az oldalon?
Hirdetési igényekkel kapcsolatban kérlek írj nekünk a hello@arthungry.com e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Hogyan léphetek kapcsolatba veletek?
A hello@arthungry.com e-mail címen bármilyen kérdéssel, igénnyel, ötletek felvetésével kapcsolatba léphetsz velünk.