Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

ArtHungry tesztidőszak

ArtHungry tesztidőszak - 1 by ArtHungry Hivatalos


Úgy néz ki, hogy elindítottunk valamit...


„A hazai kreatív közösség“-ként emlegetjük és reméljük tényleg az lesz aminek szánjuk: kortárs és egykori alkotóművészek találkozópontja, hiánypótló adatbázis, fontos szakmai és rajongói fórum, magyar műalkotások gyűjtőhelye digitalizálva, közkinccsé téve.


Nem új az ötlet, de a nemzetközi előképek amennyire népszerűek, annyira zajosak is. Nehéz tájékozódni és kiszűrni az értéket, főként ha itt, magunk között szeretnénk beszélni a jelenről és emlékezni a mestereinkre.


Az ArtHungry fejlesztőiként most kiválasztottunk pár embert, akik szerintünk ugyanúgy gondolkodnak, mint mi. Elismert kortárs alkotókat és lelkes fiatalokat, a digitális világban jártas és azt eddig kevésbé használó művészeket kerestünk, hogy ha érdekesnek találják a kezdeményezést – és épp ráérnek – próbálják ki ezt az új felületet.


A tesztidőszak szeptember 16-től, 23-ig tart. Fontos, hogy a teszt alatt regisztrált fiókok és a feltöltött projektek és bejegyzések az oldal élesítése után is megmaradnak!


Ha van véleményetek, születnek tapasztalatok, esetleg kritikák, azokat is szívesen fogadjuk a hivatalos e-mail címünkre, vagy a bejegyzés alá kommentként.


Az ART legyen veletek!


ArtHungry csapatRegisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1437Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!