Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Megtekinthetőek a Budapest 2024 olimpiai pályázatára érkezett logó- és arculattervek

Megtekinthetőek a Budapest 2024 olimpiai pályázatára érkezett logó- és arculattervek - 1 by ArtHungry Hivatalos

Április 10-től az ArtHungry.com felületén bárki megnézheti a Budapest 2024 olimpiai pályázatra érkezett arculati anyagokat, melynek a hivatalos közönségszavazása a pályázat hivatalos oldalán zajlik április 13-ig.


Év elején hirdette meg a Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével a nyílt logó- és arculattervezési pályázatot, melyre bárki benyújthatta pályamunkáját. A pályázat lezárásakor felajánlottuk a szervezőknek, hogy felületet biztosítunk a beadott pályaművek bemutatására, és ezzel támogatjuk a közönségszavazás lebonyolítását. Szakmai szempontból nagyon fontosnak tartottuk, hogy egy arculattervet ne csak a logó alapján ítéljenek meg a szavazók. A branding egy sokkal komplexebb folyamat, ezért jó, ha egy ilyen jellegű döntést megelőz egy részletes prezentáció áttekintése az arculat rendszeréről, az arculati elemek különböző felhasználásának bemutatásáról.


Kialakítottunk egy speciális aloldalt – palyazat.arthungry.com/olimpia2024 – melyen listázva látni a feltöltött pályázati anyagokat, így a közönségnek lehetősége lesz átnézni a beadott munkák részleteit, a különböző arculati elemeket (attól függően, ahogy azt az alkotó feltöltötte-e), kedvelheti és hozzá is szólhat az egyes projektekhez.


Fontos tudnivaló, hogy a hivatalos közönségszavazás a logopalyazat.budapest2024.org oldalon, április 10., 9.00h-tól, április 13.,12:00h-ig zajlik, ott dől el, hogy ki kapja a közönségdíjat, az arthungry.com-on csak a pályamunkák komplett, részletes bemutatására van/volt lehetőség. Az arthungry.com felületén leadott kedvelések, megtekintések és hozzászólások ugyan nem befolyásolják közvetve a hivatalos közönségszavazás eredményét, de reméljük, hogy ezzel a prezentációs lehetőséggel hozzásegíthetjük a leendő győztest a közönségdíj elnyeréséhez. (A szavazás lezárása után egyébként a részletes pályamunkák nálunk ezután is bármikor megtekinthetőek lesznek.)


Minden páylázónak sok sikert kívánunk, köszönjük, hogy itt vagytok, ismerkedjetek, ha tetszik valami kedveljétek, az építő jellegű kritika pedig mindenkinek jól jöhet. További jó munkát, sok sikert kívánunk a közönségszavazáson és a jövőben is!


Az ART legyen veletek!


ArtHungry csapat




Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1737
Kedvelések
0



Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!