Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

4. ArtHungry Díj

4. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

Kedves ArtHungry felhasználók! 


Eljött az ősz, így jó szokásunkhoz híven, idén is megrendezzük Grafika és Design tematikájú versenyünket, melyre az elmúlt 1 évben (2017. október 1. után) készült alkotásokkal nevezhetnek az ArtHungry.com-on regisztrált tagjaink.


TEMATIKA


A 4. ArtHungry Díjra ezúttal is három kategóriában várjuk a nevezéseket, melyek a következők:


1. Tervezőgrafika (arculattervezés, logó, tipográfia, ikon design, plakát, kiadványtervezés, csomagolás, webdesign, 3D, UI design stb.)


2. Képgrafika (rajz, illusztráció, rézkarc, rézmetszet, litográfia, szitanyomás, graffiti, street art, tetoválás stb.)

3. Formatervezés (bútortervezés, tárgytervezés, járműtervezés, belsőépítészet, divat, ékszer, textiltervezés, food design, stb.)

4. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

NYEREMÉNYEK

Mindhárom kategóriában három-három díjat osztunk ki. Kategóriánként a harmadik és második helyezettek elismerő oklevelet, a kategóriák győztesei az ArtHungry arany tetraéderét kapják.

A zsűri ezen felül a kategóriagyőztes alkotásoknak a Bang & Olufsen Budapest jóvoltából odaítél egy-egy CeciIie Manz által tervezett BeoPlay P2 prémium kategóriás hordozható bluetooth hangszórót.


A kategóriadíjakon kívül kiosztásra kerül egy FreeDee Printing Solutions által felajánlott 100 000 Ft értékű 3D nyomtatási lehetőség, a Hygge Shop által felajánlott együttműködési különdíj, valamint a Temporary Designer Tattoos és a StilShop által felajánlott együttműködési különdíj.

Az ArtHungry Díjra nevezett alkotások automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson is, melynek kihirdetése – a beérkezett szavazatok alapján – szintén a hivatalos díjátadón történik meg. A legtöbb online szavazatot kapott közönségdíjas pályamű szintén megkapja az ArtHungry arany tetraéderét és a győzteseknek járó BeoPlay P2 prémium kategóriás hordozható bluetooth hangszórót is.

ZSŰRIZÉS

Az idei verseny zsűritagjai 2018. október 9-ig szortírozzák a pályaműveket, majd kiválasztják a döntőbe kerülő alkotásokat.

A kategóriagyőztesek és a különdíjasok névsora végül a zsűritagok szavazatai alapján, a hivatalos díjátadón kerül kihirdetésre, 2018. október 12-én, a Bálna Budapestben található Hygge rendezvényhelyszínen, az idei Design Hét Budapest programsorozat részeként.


Az aktuális zsűri bemutatását erre találjátok ›

4. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

NEVEZÉS


A 4. ArtHungry Díjra újonnan feltöltött és már fent lévő pályamunkákat is benevezhettek, keressétek a Nevezés boxot az adott projekt szerkesztési oldalán a jobb oldali szerkesztési sávban. Az új projekteknél használjátok a Publikálás, a már feltöltött munkáknál pedig a Mentés gombot.

Fontos kritérium, hogy csak az elmúlt 1 évben (2017. október 1. után) készült alkotásokat tudunk elfogadni.


A részletes kiírásunkat a határidőkről, nevezésről és díjazásról a Díj aloldalán olvashatjátok el ›

Ha bármi kérdésetek lenne küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre.

Nevezzetek szuper munkákat, kövessétek a verseny állását, szavazzatok és buzdítsatok másokat is a szavazásra, hiszen a hivatalos díjakon és a különdíjakon kívül egy közönség díjat is kiosztunk majd 2018. október 12-én, az ünnepélyes díjátadón a Bálna Budapestben található Hyggében.


A Facebook eventet erre találjátok ›


Mindenkinek sok siker kívánunk!


ArtHungry Csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
311Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!