Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Tales / Art / Fashion 3 - Eredményhirdetés

Tales / Art / Fashion 3 - Eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

Kedves ArtHungry ​felhasználók és pályázók!


Lezárult a Fashion Street Budapest, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry.com „Tales / Art / Fashion“művészeti pályázat-sorozat harmadik felvonása, melyre ezúttal grafikusoktól, grafikusművészektől vártunk az adott tematikába illő alkotásokat.

Az elbírálásnál fontos szempont volt az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, a „Tales-Art-Fashion”​ hívószavakra való művészeti reflektálás, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.


A megadott kritériumok alapján a szervezők és a zsűri végül Csorba-Simon István alkotásait találta a leginkább témához illőnek. Az ő képei lesznek láthatóak a Fashion Streeten található Deák Palotában, készül vele egy interjú a Fashion Street magazin tavaszi lapszámában, valamint értékesítheti munkáit a magazin lapbemutató estéjén megrendezett jótékonysági aukción.​​

Tales / Art / Fashion 3 - Eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

​Csorba-Simon István: Művész és műterem​ (2017)

A zsűri emellett ezúttal is megítélt egy különdíjat Birinyi Tamás RoboPopX című projektjének. Ő szintén egy​​éni kiállítási lehetőséget kap a szervezőktől a magazin megjelenés, illetve a tavaszi aukciós értékesítés mellett.​​​​

Tales / Art / Fashion 3 - Eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

Birinyi Tamás: RoboPopX (2018)​

A szervezők a zsűri által kiosztott díjakon kívül tavasszal egy közönségdíjat is átadnak majd. A pályázati időszakok végén, a legtöbb voksot kapó alkotó, a tavaszi Fashion Street magazin lapbemutató eseményén átveheti a Fashion Street Budapest és az ArtHungry.com különdíját, valamint további kiállítási lehetőséget kap a Bartók Béla Boulevard felajánlásából. (közönségszavazatok/voksok mindig csak az adott pályázat nevezési és zsűrizési időszakában adhatók le).


Nagyon köszönjük, hogy ennyien részt vettetek a képgrafikai pályázaton is, reméljük a következő, ezúttal hazai szobrászokhoz szóló versenyünkön legalább ennyi és ilyen jó minőségű alkotással találkozunk majd.


Köszönjük, hogy itt vagytok, további jó munkát és izgalmas feltöltéseket kívánunk a jövőben is!


A díjazottaknak még egyszer gratulálunk!ArtHungry csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1274
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!