Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

5. ArtHungry Díj

5. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

​​​​​​Kedves ArtHungry felhasználók!


Nyakunkon az ősz, így jó szokásunkhoz híven, idén is megrendezzük Grafika és Design tematikájú versenyünket, melyre az elmúlt 1 évben (2018. október 1. után) készült alkotásokkal nevezhetnek az ArtHungry.com-on regisztrált tagjaink.

TEMATIKA


Az 5. ArtHungry Díjra ezúttal is három kategóriában várjuk a nevezéseket, melyek a következők:

1. Tervezőgrafika (arculattervezés, logó, tipográfia, ikon design, plakát, kiadványtervezés, csomagolás, webdesign, 3D, UI design stb.)


2. Képgrafika (rajz, illusztráció, rézkarc, rézmetszet, litográfia, szitanyomás, graffiti, street art, tetoválás stb.)


3. Formatervezés (bútortervezés, tárgytervezés, járműtervezés, belsőépítészet, divat, ékszer, textiltervezés, food design, stb.)

5. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

NYEREMÉNYEK

Mindhárom kategóriában három-három díjat osztunk ki. Kategóriánként a harmadik és második helyezettek elismerő oklevelet, a kategóriák győztesei az ArtHungry arany tetraéderét kapják.

A zsűri ezen felül a kategóriagyőztes alkotásoknak a Bang & Olufsen Budapest jóvoltából odaítél egy-egy Jacob Wagner által tervezett Beoplay H5 vezeték-nélküli prémium kategóriás fülhallgatót.


A kategóriadíjakon kívül kiosztásra kerül egy FreeDee Printing Solutions által felajánlott 100 000 Ft értékű 3D nyomtatási lehetőség és a Hygge Shop által felajánlott együttműködési különdíj.

Az ArtHungry Díjra nevezett alkotások automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson is, melynek kihirdetése – a beérkezett szavazatok alapján – szintén a hivatalos díjátadón történik meg. A legtöbb online szavazatot kapott közönségdíjas pályamű szintén megkapja a győzteseknek járó Beoplay H5 vezeték-nélküli prémium kategóriás fülhallgatót.​ A közönségszavazás 2019. október 7., éjfélig tart.

5. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

ZSŰRIZÉS

Az idei verseny zsűritagjai 2019. szeptember 23-ig szortírozzák a pályaműveket, majd kiválasztják a döntőbe kerülő alkotásokat.


A kategóriagyőztesek és a különdíjasok névsora végül a zsűritagok szavazatai alapján, a hivatalos díjátadón és kiállításmegnyitón kerül kihirdetésre, 2019. október 11-én, a Bálna Budapestben található Hygge rendezvényhelyszínen, az idei Design Hét Budapest és az őszi Graphifest programsorozatok részeként.


Az aktuális zsűri bemutatását erre találjátok ›

5. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

KIÁLLÍTÁS ÉS KATALÓGUS


A zsűri döntése által díjazott alkotások kiállításra kerülnek. A tárlathoz készül egy nyomtatott katalógus is, melyhez a döntős és díjazott munkákat készítő alkotók szintén az októberi eseményen juthatnak hozzá.

5. ArtHungry Díj - 1 by ArtHungry Hivatalos

NEVEZÉS


Az 5. ArtHungry Díjra újonnan feltöltött és már fent lévő pályamunkákat is benevezhettek. Keressétek a Nevezés boxot az adott projekt szerkesztési oldalán a jobb oldali szerkesztési sávban. Az új projekteknél használjátok a Publikálás, a már feltöltött munkáknál pedig a Mentés gombot.

Fontos kritérium, hogy csak az elmúlt 1 évben (2018. október 1. után) készült alkotásokat tudunk elfogadni. Korábban bármilyen általunk szervezett díjra, vagy pályázatra benyújtott munkát nem lehetséges újra benevezni.


A részletes kiírásunkat a határidőkről, nevezésről és díjazásról a Díj aloldalán olvashatjátok el ›

Ha bármi kérdésetek lenne küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre.

Nevezzetek szuper munkákat, kövessétek a verseny állását, szavazzatok és buzdítsatok másokat is a szavazásra, hiszen a hivatalos díjakon és a különdíjakon kívül egy közönség díjat is kiosztunk majd 2019. október 11-én, az ünnepélyes díjátadón a Bálna Budapestben található Hyggében.


A Facebook eventet erre találjátok ›


Mindenkinek sok siker kívánunk!


ArtHungry Csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
3086Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!