Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

5. ArtHungry Díj - döntősök

5. ArtHungry Díj - döntősök - 1 by ArtHungry Hivatalos

Kedves ArtHungry felhasználók!


Szeptember 20-án éjfélkor lezártuk az ötödik ArtHungry Díj nevezési időszakát. Ezúttal is grafika és design tematikában vártuk az alkotásokat és nagy örömünkre ismét rengeteg nagyszerű munka érkezett az ország minden szegletéből.


A szakmai zsűri több mint 160 pályamunka közül választotta ki a döntős alkotásokat és ezúttal sem voltak könnyű helyzetben, hiszen – ismét főként tervezőgrafika kategóriában – idén is nagyon erős volt a mezőny.


Végül összesen 41 db pályamunka került be a döntőbe, a díjátadón ezek közül fog kikerülni a három kategóriagyőztes, a második és harmadik helyezettek, illetve a különdíjasok.


A döntős alkotásokat itt láthatjátok ›​
5. ArtHungry Díj - döntősök - 1 by ArtHungry Hivatalos

Az összes döntős pályamunkát bemutatjuk a 2019. október 11-én, pénteken megrendezésre kerülő 5. ArtHungry Díjátadón és kiállításmegnyitón, valamint bekerülnek a tárlathoz készült limitált példányszámban kinyomtatott kiadványba is. A katalógusokat természetesen az összes döntős és díjazott alkotó átveheti majd az eseményen.


Aki nem került rá a shortlistre ne csüggedjen, hiszen a kategóriadíjakon és a különdíjakon kívül a díjátadón kiosztásra kerül még a közönségdíj​ is, melyre október 7., éjfélig tudnak szavazni regisztrált tagjaink.


Az ünnepélyes díjátadó és kiállításmegnyitó tehát október 11-én, pénteken lesz, a Design Hét Budapest fesztivál és az őszi Graphifest részeként, a HYGGE rendezvényhelyszínen.A Facebook eventet a folyamatosan frissülő részletes programmal erre találjátok ›​Gratulálunk a döntősöknek, a díjátadóra mindenkit szeretettel várunk!


ArtHungry csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
2378Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!