Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Organikus Konyha

Organikus Konyha


Egy konyha meghatározó szerepet tölt be életünkben; időnk jelentős részét töltjük benne, itt zajlik a háztartási tevékenységeink jelentős hányada, megjelenése pedig alapvetően befolyásolja egy belső tér képét. Funkciójában a praktikusság elengedhetetlen, így hát a jó konyha egyszerre esztétikus és praktikus.

Konyhám megtervezésénél a fenti szempontokat tartottam szem előtt. Újszerű, innovatív bútort akartam tervezni, amely azonban nem lép ki az ésszerű praktikusság kereteiből. Ez a kettősség vizuálisan is megjelenik; az egyenes és íves formavezetés szintézise alapmotívumként vonul végig a konyhán, egyszerű és mégis elegáns megjelenést adva neki. Innovatív ötlet, hogy a konyhasziget a saját tengelye körül elforgatható. A szigetet a konyhapulthoz forgatva egy egységes, nagy munkafelület jön létre (1. ábra). A sziget ezenfelül kihúzható pultrésszel és főzőlappal is rendelkezik (2. ábra). Ugyancsak forgatható a középső polcrendszer is (3. ábra); az egyes térrészek forgatásával gyorsan és egyszerűen különböző munkatereket alakíthatunk ki a konyhán belül (4-5. ábra). Természetesen a bútor alapállapotban is teljes értékűen használható (6. ábra).

Az organikus konyha letisztultsága, íves vonalvezetése a tágasság és nyitottság érzetét eredményezi, praktikussága pedig élvezetté teszi a konyhai munkát.
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Organikus Konyha - 1 by Cesario
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Ipari termék- és formatervező mérnök
Budaörs, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
1346Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!