Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Hommage à El Kazovszkij (Várfok Galéria, 2009.01.08.)

Hommage a El Kazovszkij (Várfok Galéria, 2009.01.08.) from Zorro on Vimeo.

2008 júliusában szomorú és fájdalmas hírről értesült a magyar kortárs művészet világa. Hosszú évek óta húzódó betegségében elhunyt El Kazovszkij, a magyar kortárs művészet jeles képviselője.


A művészt 1990-től kezdve szoros szakmai kapcsolat fűzte a Várfok Galériához, ahol 16 egyéni kiállítása volt, ugyanakkor az eltelt 18 év alatt majd' minden kiállításában – legyen az hazai vagy külföldi – valamilyen módon közreműködött a Galéria.


Következő kiállítása, melynek időpontját még 2008 elején egyeztette a Galériával, 2009. január 8-án nyílt volna a Várfok Galéria – XO Termében, míg a Várfok Galéria – Várfok Termébe kívánságának megfelelően feLugossy Lászlót kértük föl kiállító partnernek. Sajnos, ez a kiállítás már nem jöhet létre. A Galéria azonban úgy gondolta, hogy igazodva az általa kiválasztott időponthoz, a legméltóbb módon kollégái emlékezhetnek meg róla, egy kiállítás keretein belül.


Résztvevő művészek:

aatoth franyo, Bak Imre, Bodóczky István, Bukta Imre, Csiszér Zsuzsi, Fehér László, feLugossy László, Hencze Tamás, Kelemen Károly, Nádler István, Rácmolnár Sándor, Soós Tamás, Szirtes János, Szotyory László, Ujházi Péter, Várady Róbert

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
festőművész, grafikus, díszlet- és jelmeztervező
Statisztikák
Megtekintések
1312
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!