Barion Pixel
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Alkotók Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Couple

Couple - 1 by JANA Workshop

A variálhatóság az egyik kedvencem. Úgy is minden nap változunk valamilyen irányba. Miért kellene ugyanolyan ékszert hordani mindig? Gyerekként sokat játszottunk amit a felnőtté válás közben el szoktunk felejteni. Játék közben el tudunk kicsit rugaszkodni a valóságtól. Egyszerűen nem törődünk azzal ami körül vesz minket. Ezt akár menet közben is megtehetjük ezzel az ékszerrel.

Couple - 1 by JANA Workshop

Közeledni a végtelenhez. Színekben,formákban,emberi kapcsolatokban. Amit ebben az ékszerben használtam az egyedileg készült üveg. Amint megláttam ezt a két színt tudtam hogy nekem ehhez kell terveznem egy ékszert. A liláról a végtelen univerzum jutott eszembe. A zöldről meg a tenger. Mind kettő végeláthatatlan és megannyi csodát tartogat az utazó számára. Mi is utazók vagyunk.

Couple - 1 by JANA Workshop

Egy alkotó sem létezhet igazán múzsa nélkül. Akkor is szüksége van rá ha ez fájdalmakkal jár. Összetört lélekkel is lehet alkotni. Szüksége van valakire aki minden nap inspirálja és aki miatt érzi hogy érdemes lélegezni vagy megragadni a szerszámait hogy létrehozzon valami olyat amivel a múzsáját boldoggá tudja tenni. Olyat alkotni ami hűen tükrözi mennyire csodálatos a múzsája vagy legalább azt bemutatni ő mennyire varázslatosnak látja rajta keresztül a világot.

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Aranyműves
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
432
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!