Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Nerpel Nikolettával a levendula farmon

Portfólió- és jegyes fotózás a késő délutáni napfényben…

Nikivel a Budapesttől 50 km-re fekvő Romhányi Balu Levendula Farmra látogattunk, ahol különleges körülmények között, egy gyönyörű levendulamezőn készültek el egy fiatal lány, Szandi portfólióképei és egy pár, Ildi és Norbi jegyes fotói.


A szabadtéri munka nem csak a modelleket, hanem a fotóst is próbára tette, hiszen nem könnyű feladat a tűző napon dolgozni – még akkor sem ha délután öt-hat óra magasságában kezdődik a munka. Az eredmény azonban mindenkit kárpótolt az apró bőrpírért az arcon. Sőt, kicsit kiszabadulva a városból és a műtermek falai közül, az egész stáb lelkesen vetette bele magát a fotózásba a friss levegőn.


Lámpák és vakuk helyett egy derítőlap segített kordában tartani a fényeket, és meghatározó szerepet játszott a ruhaválasztás is: Szandi élénk sárga nyári ruhája tökéletesen passzolt a mező hangulatához.


A személyes portfólió munkálatai mellett pillants be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan zajlik egy profi jegyes fotózás, milyen praktikákkal, trükkökkel sikerül elérni, hogy mindkét modell felszabadultan és természetesen viselkedjen a kamera előtt. Emellett Niki elárulja az egyik legnehezebb pozíció, a menyasszony-emelés titkait is: kiderül, hogy mit kell tenni a tökéletes végeredményért.

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
fotó / videó / grafika / szövegírás
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
1036
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!