Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Chromology logo design

A Chromology egy személyre szabott színelemzéssel foglalkozó kis vállalkozás Angliában. Számomra nagyon izgalmas ez a terület, úgyhogy nagyon örültem a felkérésnek, hogy én tervezzem meg a logójukat. A színelemzés alapját a Munsell-skála szolgáltatja, ez egy nagyon összetett és kitalált elmélet, amely segítségével személyre szabottan tudják megállapítani, hogy kihez milyen színek illenek, amihez egy több órás konzultációra van szükség. A logó két erős szimbólikus elemből épül fel, a körből és az iránytűből, illetve a kör megszakítása a C betűre utal.

Ha többet szeretnél megtudni róluk, kattints ide. :)

Chromology logo design - 1 by Papp Rita

színes verzió

logó koncepció:


A régi logóból az iránytűt szerették volna megtartani, ezt figyelembe véve terveztem újra a logót. Több kísérlet után, az iránytű körvonalát megmetszettem és így maga a márkanév (chromology) kezdőbetűje került előtérbe, és köszön vissza. Az eredeti logóban, a név az iránytűn belül volt, ez kikerült és a nyíl forma is egyszerűsödött, ami azért is lényeges, mert a logó kétféleképpen használható illetve a nyíl adja az alapját a patternnek is. A nyíl iránya 52°, ezt a neten végzett kutatás során kapott információk miatt terveztem így.

A sárga-piros és a sárga találkozása adta. A kör metszése is itt történt, ez a két tartomány esett ki és változott a zárt kör, C-szerű formává.

A nyíl egyenlőszárú háromszöggé alakult, aminek plusz jelentése is van, maga a ∆ az ember három fő összetevőjét szimbolizálja: a testet, szellemet és a lelket. Ezért gondolom, hogy a tevékenységhez illik ez a szimbólum és működhet a logó a kör nélkül is. A kör szimbolikája egyébként pedig az egységet, egészséget, tökéletességet, a kiteljesedett tudatot szimbolizálja, illetve a világmindenséget.

Chromology logo design - 1 by Papp Rita
Chromology logo design - 1 by Papp Rita

logó

Chromology logo design - 1 by Papp Rita

fekvő verzió

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
tervezőgrafikus
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
934Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!