Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Finlandia - bsounds good

Számomra a fesztivál, a színek, formák eklektikus sokaságát jelenti - és azokat a kis trükköket, melyeket minden esetben bevetek, ha egy hosszú napot szeretnék kinn tölteni a forró strandon és a hideg éjszakában. Régóta forgattam már a fejemben a gondolatot, hogy jó lenne egy olyan fürdőruhát készíteni, amit body-ként is nyugodtan lehet hordani és nem mellesleg meg is véd az esőtől. Számtalan darabhoz passzol és élénk színekben pompázik. A gondolat természetesen nem merült feledésbe, csak picit pihent, hogy az alkalmas pillanatban előbukkanjon...

Finlandia - bsounds good  - 1 by Pozsgai Brigitta

A fürdőruha egyik nagyon fontos kiegészítő eleme a patenttal le- és felcsatolható, esőálló anyagból készült kapucni, amit még a legkisebb táskában is el lehet rejteni, amikor nincs rá szükség. A kellemes mellékhatása a nyakukba zúduló csapadék távoltartása mellett az, hogy még a napszúrás ellen is véd, ha egy picit aludni szeretnénk a puha törülközőn.

Finlandia - bsounds good  - 1 by Pozsgai Brigitta

Attól függetlenül, hogy szeretünk önfeledten strandolni és táncolni, nem igazán szeretjük, ha egy telefonnak, vagy egy bankkártyának lába kél. Folyamatosan résen lenni hasznos, de nem túl kényelmes, úgyhogy az a legjobb ha a két legfontosabb dolog olyan biztonságos helyen van, ahol nem férnek hozzá illetéktelen kezek. Az egyik ilyen az öv, amit elöl a fürdőruhára egy patenttal lehet felcsatolni és hátul összekapcsolni. Az öv közepén egy kis táska foglal helyet, amiben elfér egy telefon, egy kártya és még egy zsebkendő is. A másodlagos fontosságú rúzs, szemceruza és egyéb smink a kis táska mellett pihenhet - szintén biztos helyen.

Finlandia - bsounds good  - 1 by Pozsgai Brigitta

Persze, a Balaton is elengedhetetlen kellék ... ;)

Finlandia - bsounds good  - 1 by Pozsgai Brigitta
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
író, stylist
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
1422Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!