Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Láthatatlan Pajzs

Tervezők: Báry Anikó és Varga Csaba

Megrendelő: MRG Effitas

Felhasznált anyagok: hajlított víztiszta plexi, carbon matrica,aranyozott vert érem

Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba

2015 tavaszán az MRG Effitas Efficacy Assesment &Assurance egy nívós díj megalapítása mellett

döntött, amely elkészítésére magyar építészeket kért fel.A brit székhelyű, független IT biztonsági szervezet, kutató csoport feladata, hogy a piacon lévő anti-vírusokat teszteljék.A díjat, az a legjobban teljesítő anti-vírust gyáró cég kapja, amelyek az online fizetési felületeken a legnagyobb és legteljesebb biztonságot nyújtják a felhasználóknak.A díjazottak között van a Kaspersky Lab (Oroszország), a Wontok (USA), Webroot (USA) és a Quarry(Kanada).

Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba

A cél egy egyedi díj elkészítése volt, amellyel az MRG Effitas a biztonságot, az átláthatóságot és a stabilitást szerette volna kifejezni elegáns, visszafogott formában. Szintén fontos kikötés volt, hogy valamilyen módon egy érme, -mint az első fizető eszköz, a kézzel fogható érték- is jelenjen meg a díj kialakításában.Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba

Fő motívumnak egy pajzsot választottunk, amely bár valóban a védelem szimbóluma, vonalvezetése, megjelenése mégis elegáns és kecses. A pajzs anyaga egy 8mm vastag átlátszó polikarbonát lett, amelyen keresztül láthatjuk az általa „őrzött” értéket , egy aranyszínű anyagból készült érmét, az MGR Effitas logóját a díj alsó részébe süllyesztve. A díj talapzatán megjelenő fekete anyag, a maga tömörségével és komolyságával az átlátszó, légies testet ellensúlyozva ad stabilitást a díjnak.Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba

Elképzelésünk kivitelezésére is Magyarországon került sor, ami nem volt épp könnyű feladat, hiszen ezt a hajlított formát igen nehéz polikarbonátból kialakítani, majd a talapzattal tökéletesen összeilleszteni. Szerencsére találatunk olyan lelkes és segítőkész vállalkozásokat, akik fáradságot és időt nem sajnálva hozzájárultak ahhoz, hogy végül megvalósulhasson az általunk tervezett alkotás. Ezúton is köszönjük a Géza Norbert Plexi Design-nak a díj „lelkének” kialakítását, a Grand Studiónak a gravírozást és az Orna Gift-nek az érem és a talapzat elkészítését.

Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba


Büszkék vagyunk rá, hogy ezen a díjon keresztül a világ minden tájára vihettük Magyarország és a magyar építészek hírét.

Láthatatlan Pajzs - 1 by Varga Csaba
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
építész
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
837
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!