Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Balance/Art/Fashion 3 – Képgrafikai pályázat

Balance/Art/Fashion 3 – Képgrafikai pályázat - 1 by ArtHungry Hivatalos

Kedves ArtHungry felhasználók!​ 

Elindult a Fashion Street Gallery és az ArtHungry közös művészeti pályázat-sorozata, melyre négy művészeti ágazat – fotóművészet, digitális illusztráció, képgrafika és festészet – alkotóitól várjuk februártól-májusig a pályamunkákat a megadott tematika szerint. 

Az idei tematika a Balance/Art/Fashion

Balansz. Összhang. Harmónia. 

Ez a legtöbb, amire az állandó változások tépázta/tarkította világunkban törekedhetünk. De hogyan találjuk el a helyes arányokat? Miből merítünk harmóniát belül, önmagunkban, miközben odakint háború dúl? És hogyan csitítjuk belső harcainkat a boldog békeidőkben? Mi kell az alkotáshoz, szökőár vagy állóvíz? Hogyan manifesztálódik az inspiráció kész műalkotássá? És mindez hogyan köthető össze a divattal? 

A Fashion Street Budapest, és az ArtHungry „Balance/Art/Fashion címmel művészeti pályázat-sorozatot ír ki fiatal alkotóművészek számára. A kezdeményezés célja, hogy az új generációk művészeit támogassuk és elősegítsük pályájuk felívelését, megismertessük műveiket a hazai és nemzetközi publikummal, műgyűjtőkkel, műértőkkel. 

Az idei harmadik felhívásunk hazai grafikusokhoz, képzőművészekhez, illusztrátorokhoz szól: 

KÉPGRAFIKA 

Nevezési időszak: 2024. április 2–12. 
Zsűrizési időszak: 2024. április 13–20. 
Győztes kihirdetése: 2024. április 22. 
Kiállításmegnyitó: 2024. május 16. 
Kiállítási időszak: 2024. május 16– 31.

A pályázat menete és feltételei 

A pályamunkákat az az ArtHungry felületére, digitálisan kell feltölteni a megadott nevezési idősávokban. 

A pályázatra minden 18. életévét betöltött, 35 év alatti természetes személy nevezhet, aki nincs leszerződve galériával.  

A tematikára reflektáló pályázati művek száma minimum 10 és maximum 20 alkotásból álló sorozat, vagy önálló kiállítási anyag.  

A pályázatnak nem előfeltétele új műalkotások létrehozása, csak az, hogy valamilyen módon azok reflektáljanak a kiírt tematikára.  

A pályázatra főleg fiatal művészek, művészeti iskolákban tanuló diákok már meglévő alkotásait várjuk, de nem feltétel a szakmai végzettség.  

A pályázóknak rendelkeznie kell ArtHungry.com regisztrációval.  

A pályázatra a nevezés díjmentes.

Balance/Art/Fashion 3 – Képgrafikai pályázat - 1 by ArtHungry Hivatalos

A pályázat benyújtásának módja 

A pályamunka benyújtása elektronikusan, az ArtHungry.com oldalon történik, az anyagok feltöltésére és benevezésére 2024. április 2-től, április 12., 24:00-ig lesz lehetőség.  

A pályázó a website-ra történő „Belépést” – vagy ha ez még nem történt meg – a „Regisztrációt” követően a „Feltöltés / Új projekt” menüpont alatt töltheti fel a pályázati anyagát.  

A pályázó a szerkesztői sáv alsó részén, a „Balance/ Art/Fashion nevezés” box beikszelésével jelezheti, hogy szeretne részt venni az aktuális pályázaton.  

A „Publikálás” gombra kattintva a pályamű felkerül a „Friss” alkotások közé és az aktuális pályázat aloldalára is a „Nevezések” listába. A feltöltött/benevezett pályamű a zsűrizési időszak után bekerül a regisztrált tag projektlistájába és az egyéb feltöltött projektjeihez hasonlóan bármikor átszerkeszthető.

Technikai segédlet új felhasználók regisztrációjához:

Technikai segédlet a projektek feltöltéséhez és a nevezéshez:

Zsűrizés 

A beérkező pályázatok közül az 6+1 fős zsűri fogja kiválasztani a győztest. A hat állandó zsűritag mellé minden esetben meghívásra kerül az adott művészeti ág egy-egy már aktív, elismert alkotója is. 

Az aktuális zsűri bemutatását erre találjátok ›​ 

A digitális illusztrációs pályázat zsűrizési időszaka 2024. április 13-tól, április 20-ig tart, a zsűri ezután nevezi meg a győztes pályamunkát. 

Díjazás 

A nyertes pályázónak a szervezők egy hónapos kiállítást szerveznek a Budapest központjában, a Fashion Street-en található Deák Palota átriumában.  

A kiállítási lehetőségek mellett az alkotók kiemelt online promóciót kapnak az ArtHungry.com-on és annak közösségi felületein, a Fashion Street online magazinjában és közösségi felületein, valamint a nyomtatott Fashion Street magazinban is bemutatkozhatnak.  

A kiállító művészek az adott hónap alatt előadást, tárlatvezetést és egyéb, a kiállításhoz kapcsolódó művészeti eseményeket is szervezhetnek a Deák Palotában melyhez a szervezők minden segítséget megadnak majd.

Nevezni természetesen már feltöltött alkotásokkal is lehet, ha az még nem került benyújtásra egyetlen korábbi pályázatunkra sem.  

A részletes kiírásunkat a pályázat aloldalán olvashatjátok el › 

Ha bármi kérdésetek lenne küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre. 

Mindenkinek sok sikert kívánunk! 

ArtHungry Csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
379
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!