Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Pályázat

A ZSŰRI TAGJAI:

Dr. Balázs László
Az Immobilia Zrt. vezérigazgatója, műgyűjtő
Gallai Renáta Katalin
A Klauzál6 Projekt Galéria vezetője és kurátora
Reményi Diána
A Fashion Street Magazin főszerkesztője
Skonda Mária
Gundel Művészeti Díjas mérnök-közgazdász, gazdasági tanácsadó, mentor, szakíró, műgyűjtő
Szurcsik József
Munkácsy-díjas festőművész, a Képzőművészeti Egyetem képgrafika specializációjának szakirányfelelőse
Tábori-Simon José
Tervezőgrafikus, az ArtHungry művészeti vezetője

A ZSŰRIZÉS MENETE:

A nyertes alkotásokat minden esetben hat plusz egy fős meghívott szakmai zsűri választja ki. A pályázat zsűrizési időszaka 2024. április 13-tól, április 20-ig tart, a zsűri ezután nevezi meg a győztes pályamunkát.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy különdíjat is odaítéljen, viszont ha a zsűri nem talál megfelelő minőségű pályaművet, a szervezőknek joga van a pályázatot érvénytelennek nyilvánítani.


KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS:

Az összes tematikus pályázat és kiállítássorozat teljes ideje alatt, a közönség is szavazhat kedvenc alkotóira az ArtHungry.com felületén. A látogatók, az aloldalon látható „voks“ ikonnal szavazhatnak a pályaművekre, mely ebben az esetben az általános „kedvelés“ ikont váltja ki. A szavazási lehetőség a pályázat tisztasága érdekében minden esetben regisztrációhoz kötött.


ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK:

A zsűri a „Balance/Art/Fashion” tematikához bármilyen módon illő, legjobb minőségű hazai alkotásait keresi az adott kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

A szervezők olyan alkotókat keresnek, akik friss látásmódjukkal, kreatív szemléletükkel új irányokat mutathatnak a hazai művészeti érában és akiknek munkái megérdemlik, hogy szélesebb közönség is megismerje őket.