Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés

Kedves pályázók és ArtHungry felhasználók!


November 21-én, hétfőn este, a Hygge rendezvényhelyszínen lezajlott a Szekszárdi borvidék arculattervezési pályázat ünnepélyes díjátadója, melyen a 30 darab előválogatóra bejutott tervezőt láttunk vendégül, a borvidék borászaival.


Még egyszer szeretnénk megköszönni minden pályázónak a részvételt, nagyon örültünk, hogy ennyi jó minőségű pályamunka érkezett.


A hatfős zsűri az előválogatott tervekből 9 db munkát szavazott be a döntőbe, melyek közül végül a (kb.60 fős) Szekszárdi Borászok Céhe segített kiválasztani a győztest.

Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos
Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos
Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

A győztes arculatterv végül egyhangú döntéssel Lakosi Krisztián és Nagy Dániel csapatmunkája lett, nekik a Szekszárdi Borvidéket képviselő Eszterbauer János zsűritag, a Szekszárdi Borászok Céhének elnöke adta át az 500 000 Ft-os fődíjat jelképező oklevelet.


A zsűri értékelése szerint a győztes egy beazonosítható, erős jelet tervezett, amely amellett, hogy jól használható, megfelelően modern, de mégis tradíciókra épül. Az embléma nem használ közhelyes megoldásokat és külön díjazandó, hogy a szekszárdi palackokon már használt címerforma kontúrján belül gondolkodtak, de mégis új jelet hoztak létre.


A tervezőkkel hamarosan interjút is készítünk.

Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

Az este folyamán a zsűri átadta a közönségdíjat is, melyet végül a Kun Bianca által feltöltött terv kapott 170 db szavazattal.

Ahogyan a kiírásban is szerepelt, a közönségdíjas nyereménye egy hétvége a szekszárdi borvidéken négy fő számára, egyéjszakás szállással, dűlőtúrával és borvacsorával.

Szekszárdi borvidék - eredményhirdetés - 1 by ArtHungry Hivatalos

Végül következzen egy kis statisztika: a pályázatra 160 db pályamunka érkezett, a kiírástól számítva 1100-an regisztráltak az oldalra, és összesen 1500 közönségszavazatot adtak le a feltöltött nevezésekre.


Szerintünk is nagyon jó döntés született, izgatottan várjuk a Szekszárdi Borvidék megújulását.


A díjátadóról készült fotókat itt tudjátok megtekinteni ›


Köszönjük a nevezéseket és a szavazatokat, figyeljétek az ArtHungry címlapját és a Facebook oldalunkat, hamarosan újabb pályázatokkal jelentkezünk!


További jó munkát és új feltöltéseket kívánunk!


ArtHungry csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
StatisztikákJelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!