Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

4. ArtHungry Díj / 2018

Tematika: Grafika & Design

A DÍJ CÉLJA:

Az ArtHungry célja, hogy presztízs értéke is legyen annak, ha valaki a közösség tagja, vagy éppen annak díjazottja, ezért alapítottuk az ArtHungry Díjat, amelyet különböző kategóriákban osztunk ki, évente több alkalommal. A díj kategórianyerteseinek nívóját garantálja, hogy többszörösen elismert hazai szakembereket és szakírókat kérünk fel a zsűrizésre, a díjazás pedig válogatott szakmai partnerek együttműködésének eredményeként jön létre.


A DÍJ KIÍRÓJA:

A verseny kiírója a CEE ArtHungry Produkciós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal és művészeti adatbázis jogtulajdonosa és üzemeltetője.


NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

A versenyre bármilyen magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött természetes személy vagy Magyarországon bejegyzett jogi személy (cég) nevezhet.

Nevezni csoportosan, alkotócsoportként is lehet. Alkotócsoportként történő pályázás esetén az alkotócsoport köteles kijelölni és felhatalmazni egy képviselőt, akivel a pályázat során kizárólagos kapcsolatot tart a pályázat kiírója.

Nevezni olyan 1 évnél nem korábbi, fiktív, vagy megvalósult munkával lehet, amely az alábbiakban megadott 3 kategória közül valamelyikbe besorolható. Egy pályamunka, csak egy kategóriában nevezhető.


KATEGÓRIÁK:

Az aktuális versenyre 3 féle kategóriában lehet nevezni:

1. Tervezőgrafika (arculattervezés, logó, tipográfia, ikon design, plakát, kiadványtervezés, csomagolás, webdesign, UI design)
2. Képgrafika (rajz, illusztráció, rézkarc, rézmetszet, litográfia, szitanyomás)
3. Formatervezés (bútortervezés, tárgytervezés, divat, textiltervezés, járműtervezés, belsőépítészet)


A NEVEZÉS MENETE:

A nevezés elektronikusan, az ArtHungry.com oldalon történik.

Az alkotó az oldalra történő „Belépést” – vagy ha ez még nem történt meg – a „Regisztrációt” követően az „Feltöltés / Új projekt“ menüpont alatt töltheti fel a minél részletesebben dokumentált pályaművét.

Az alkotó a szerkesztői sáv alsó részén, a „Nevezés“ box beikszelésével jelezheti, hogy szeretne részt venni az aktuális pályázaton. A „Publikálás“ gombra kattintva a pályamű felkerül a „Friss“ alkotások közé (www.arthungry.com/friss) és az aktuális pályázat aloldalára is (www.arthungry.com/dijak/grafika-design-2018). A „kategória“ megadása lehetőleg az aktuális pályázat 3 kategóriájába tartozó alkategória egyikével történjen. A feltöltött/benevezett pályaművet a pályázó alkotó a nevezési időszak alatt is bármikor szerkesztheti.

Az oldalra már korábban feltöltött Projektek esetében az aktuális nevezési időszakban szintén a szerkesztőfelületen megjelenő „Nevezés“ box beikszelésével jelezheti a pályázó, hogy ezzel az alkotással is szeretne részt venni az aktuális versenyben.

A pályázók a nevezéssel elfogadják a pályázati felhívás, valamint a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit.

Megjegyzés: A kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő anyagokat, a bejelentések alapján a szervezőnek joga van kizárni a versenyből.


NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

A zsűri, csak a 2018. október 7., éjfélig feltöltött és benevezett pályaműveket értékeli. Határidő után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban figyelembe venni.

ZSŰRIZÉS, ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK ÉS DÍJAZÁS:

A zsűri az elmúlt 1 év (2017. október 1. után készült) legjobb minőségű hazai alkotásait keresi az adott tematikában és kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

A zsűrizési időszak 2018. október 9-ig tart, a díjkiosztó pedig 2018. október 12-én, a Bálna Budapestben található HYGGE rendezvényhelyszínen kerül megrendezésre.

A zsűri tagjai 2018. október 9-ig online szortírozzák a pályaműveket, majd kiválasztják a döntőbe kerülő alkotásokat. A kategória győztesek névsora végül a zsűritagok szavazatai alapján, a hivatalos díjátadón kerül kihirdetésre.

A harmadik és második helyezettek elismerő oklevelet, a kategóriák győztesei az ArtHungry arany tetraéderét kapják.

A zsűri ezen felül a kategóriagyőztes alkotásoknak a Bang & Olufsen Budapest jóvoltából odaítél egy-egy Cecilie Manz által tervezett BeoPlay P2 prémium kategóriás hordozható bluetooth hangszórót.

A zsűrinek joga van megosztott díjakat is kiosztani, a nevezett munkát más kategóriában díjazni, illetve ha nem talál megfelelő minőségű pályamunkát, az adott kategória Díját nem kiosztani.


KÜLÖNDÍJAK:

A 4. ArtHungry Díjátadón a kategóriadíjakon kívül kiosztásra kerül egy FreeDee Printing Solutions által felajánlott 100 000 Ft értékű 3D-s nyomtatási lehetőség, a HyggeShop által felajánlott együttműködési különdíj, valamint a Temporary Designer Tattoos és a StilShop által felajánlott együttműködési különdíj.


KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS:

Az ArtHungry Díjra nevezett alkotások automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson, melynek kihirdetése – a beérkezett szavazatok alapján – szintén a hivatalos díjátadón történik meg.

A közönségszavazás 2018. október 10. éjfélig tart. A legtöbb online szavazatot kapott közönségdíjas pályamű szintén megkapja az ArtHungry arany tetraéderét és a győzteseknek járó BeoPlay P2 prémium kategóriás hordozható bluetooth hangszórót.

A látogatók, az aloldalon látható „szavazás“ ikonnal voksolhatnak a pályaművekre. A szavazás regisztrációhoz kötött. Az oldalra bárki regisztrálhat és minden pályaműre tagonként egyetlen szavazat adható.


NEVEZÉSI DÍJAK:

1.
EARLY BIRD NEVEZÉSI IDŐSZAK (2018. szeptember 25 – szeptember 28., éjfélig):

a, Természetes személyek esetében 2500 Ft / pályamunka.
b) Jogi személyek, cégek, alkotócsoportok esetében 5.000 Ft / pályamunka.

2.
NORMÁL NEVEZÉSI IDŐSZAK (szeptember 29 – október 7., éjfélig):

a, Természetes személyek esetében 5000 Ft / pályamunka.
b) Jogi személyek, cégek, alkotócsoportok esetében 10.000 Ft / pályamunka.

A nevezési díjak ÁFA mentesek.

A nevezési díj befizetése banki átutalással történik az ArtHungry számlaszámára (CEE ArtHungry Kft., 10400872-50526783-67881004), vagy rózsaszín postai utalványon erre a postai címre: CEE ArtHungry Kft., Budapest, Bercsényi u. 21. A. 6/2.

Fontos: banki utalás esetében a közlemény rovatba kérjük írjátok be a neveteket és a pályaművetek címét. A hello@arthungry.com e-mail címre várjuk továbbá a postacímeteket (cégek esetében a cég nevét és székhelyét) és a benevezett pályamű címét a számlázáshoz.

Megjegyzés: Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be a zsűrizési időszak kezdetéig (2018. október 7., éjfél), a pályamunka nem kerül elbírálásra. Az Early Bird nevezéseknél a nevezési díj beérkezésének határideje: 2018. október 1., éjfél.


SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK:

A pályázat benyújtói a pályázat benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiírók részére felhasználási engedélyt:
A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének féltüntetése mellett.
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett.
A pályázatra benevezett pályaművek további üzleti felhasználásával kapcsolatban adott esetben a pályázó és a pályázat kiírója külön megállapodást kötnek egymással, melyben az esetleges díjazást egymás között megosztják.
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy külön díjazás nélkül a kiíró PR anyagaikban, valamint online felületeiken is felhasználhassák az alkotásokat – ahol lehetséges – az alkotó(k) nevének féltüntetése mellett.

Jelen pályázati felhívásban nem szabályozott kérdésekre a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni. A jelen pályázati felhívás, valamint a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató közötti eltérés esetén a jelen pályázati felhívás kell irányadónak tekinteni. A pályázat kiírója a pályázati felhívásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

További információkért küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre.

Felhasználási Feltételek › | Adatvédelmi Tájékoztató ›