Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Érkezés és Kilégzés könyvborítók

Az Agave Könyvektől kaptam a megbízást, hogy tervezzem meg Ted Chiang két novelláskötetének, az Érkezés és a ​Kilégzés című könyveinek borítóit.


A könyvek történetei elsősorban arra keresik a választ, hogy az emberiség miként viszonyul a számára idegen dolgokhoz. A novellákra jellemző egyfajta ártatlanság és tisztaság, a szereplői sokszor okos, de naiv emberek, akik találkoznak valamivel, ami náluk sokkal nagyobb, és ennek a megértéséről szólnak a történetek.

A kötetek olyan témákat érintenek, mint az időutazás és párhuzamos valóságok, mesterséges intelligenciák és robotok, illetve apró tudományos eszközök, melyek segítik az embereket. Az élővilág tisztelete/szeretete is megjelenik pár novellában és az író komolyan feszegeti az univerzum és Isten természetét.

Érkezés és Kilégzés könyvborítók - 1 by Faniszló Ádám

Az Érkezés című könyv borítójánál a kiadó szerette volna, hogy a filmből visszaköszönjön valami jellegzetes részlet. Az űrhajó adta volna magát, de a novellában máshogy van leírva a külseje, ezért az idegenek „írásjeleit” választottam.

Érkezés és Kilégzés könyvborítók - 1 by Faniszló Ádám
Szerettem volna a két kötetet vizuálisan még jobban összekapcsolni az azonos elrendezésen túl. A Kilégzés egyik novellájában feltűnik egy portál, ami szintén kör alakú, így ezt választottam. Egy másik történet a papagájokról szól, ezért egyet elrejtettem a portál tetején.

Érkezés és Kilégzés könyvborítók - 1 by Faniszló Ádám
Érkezés és Kilégzés könyvborítók - 1 by Faniszló Ádám
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
grafikus, art director
Budapest, Magyarország
Statisztikák
Megtekintések
903Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!