Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

A PÁLYÁZAT CÉLJA:

A King of the Layers YouTube csatorna, pályázatot ír ki Shapes and Letters címmel tervezőgrafikusok számára.

A Shapes and Letters egy grafikai arculattervező verseny, ahol megadott briefek alapján kell megtervezni az adott brand logóját és a hozzá kapcsolódó vizuális arculatot. A versenyző szabadon választhat egy, vagy akár több briefet is, amelyet kidolgoz.

A pályázat alapjául készült fiktív briefek erre találhatóak ›


A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA:

A pályázat kiírója Szabó Mátyás, a King of the Layers YouTube csatorna tulajdonosa. A pályázat szakmai partnere és lebonyolítója a CEE ArtHungry Kft., az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal és művészeti adatbázis jogtulajdonosa és üzemeltetője.


NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

A pályázatra minden magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött természetes személy vagy Magyarországon bejegyzett jogi személy (cég) nevezhet.

Pályázni csoportosan is lehet, az alkotócsoportként történő pályázás esetén a csoport köteles kijelölni és felhatalmazni egy képviselőt, akivel a pályázat során kizárólagos kapcsolatot tart a pályázat kiírója.

A pályázóknak rendelkeznie kell ArtHungry.com regisztrációval.

A pályázatra főleg fiatal tervezőgrafikusok, szabadúszók, művészeti iskolákban tanuló diákok alkotásait várjuk, de jelentkezhetnek grfikai stúdiók és cégek is. Nincs korhatár megjelölés és nem feltétel a szakmai végzettség sem.


NEVEZÉSI DÍJ:

A pályázatra a nevezés díjmentes.


TERVEZÉSI IDŐSZAK:

2020. november 14. – 2020. december 06., éjfél


NEVEZÉSI IDŐSZAK:

2020. december 01 – december 06., éjfél


A PÁLYÁZAT MENETE:

1. Tervezési időszak: 2020. november 14. – december 06. (folyamatos)

2. Nevezési időszak: 2020. december 01 – december 06.

3. Zsűrizési időszak: 2020. december 06  – december 10.

4. Győztes kihirdetése: 2020. december 12.


A PÁLYÁZAT TARTALMI ELVÁRÁSAI:

Új, a pályázatra készült terveket várunk, melyek megfelelnek a briefben megfogalmazott elvárásoknak. Technikai megkötés nincs a terv bemutatásával kapcsolatban. Szabadon felhasználható bármilyen jogtiszta segédanyag (mockup, stockfotó stb.).


A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:

A pályamunka benyújtása elektronikusan, az ArtHungry.com oldalon történik, az anyagok feltöltésére és benevezésére 2020. december 01-től, december 06., 24:00-ig van lehetőség.

A pályázó a website-ra történő „Belépést” – vagy ha ez még nem történt meg – a „Regisztrációt” követően a „Feltöltés / Új projekt“ menüpont alatt töltheti fel a pályázati anyagát.

A pályázó a szerkesztői sáv alsó részén, a „Shapes and Letters” box beikszelésével jelezheti, hogy szeretne részt venni az aktuális pályázaton. A „Publikálás” gombra kattintva a pályamű felkerül a „Friss” alkotások közé és az aktuális pályázat aloldalára is a „Nevezések”  listába. A feltöltött/benevezett pályamű a zsűrizési időszak után bekerül a regisztrált tag projektlistájába és az egyéb feltöltött projektjeihez hasonlóan bármikor átszerkeszthető.

A pályázók a nevezéssel elfogadják a pályázati felhívás szabályait, valamint a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit.

A mások szerzői jogát, kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő anyagokat, a bejelentések alapján a szervezőknek joga van kizárni a pályázatból.


ZSŰRIZÉS:

A zsűri a nevezési időszak után kiválasztja a döntős pályamunkákat, amiket egy Youtube Live alatt, 2020. december 12-én értékel és kihirdeti a győztes alkotásokat. A zsűrinek joga van megosztott díjakat is kiosztani, illetve ha nem talál megfelelő minőségű pályamunkát, a Fődíjat és a Különdíjat nem kiosztani.


DÍJAZÁS:

A győztes pályamunka az alábbi díjakat kapja:

· 1db ASUS ProArt monitor (asus.hu)
· 1db Bendan monitor szemüveg (bendan.hu)
· 1db Silicon Power külső merevlemez (tripont.hu, silicon-power.com)
· Éves Billingo KATA előfizetés (billingo.hu)
· Social media tanácsadás 150 000 forint értékben (modernitymarketing.com)


KÜLÖNDÍJAK:

· 1db ROG Strix Arion külső SSD ház
· 2 db egy éves Billingo KATA előfizetés


KÖZÖNSÉGDÍJ:

A pályázat ideje alatt, a közönség is szavazhat kedvenc projektjére az ArtHungry.com felületén. A látogatók, az aloldalon látható „voks” ikonnal szavazhatnak a pályaművekre, mely ebben az esetben az általános „kedvelés” ikont váltja ki. A szavazási lehetőség a pályázat tisztasága érdekében minden esetben regisztrációhoz kötött. A közönségszavazás a nevezési időszak alatt, 2020. december 01-től, december 11., éjfélig tart.

A pályázati időszak végén a legtöbb voksot kapó alkotó egy 10 órás szakmai mentorálást nyer a King of the Layerst alapító Szabó Mátyással.


SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK:

A pályázat benyújtói a pályázat benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiírók részére felhasználási engedélyt: A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének féltüntetése mellett. A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. A pályázatra benevezett pályaművek további üzleti felhasználásával kapcsolatban adott esetben a pályázó és a pályázat kiírója külön megállapodást kötnek egymással, melyben az esetleges díjazást egymás között megosztják. A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy külön díjazás nélkül a kiíró PR anyagaikban, valamint online felületeiken is felhasználhassák az alkotásokat – ahol lehetséges – az alkotó(k) nevének féltüntetése mellett. Jelen pályázati felhívásban nem szabályozott kérdésekre a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni. A jelen pályázati felhívás, valamint a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató közötti eltérés esetén a jelen pályázati felhívás kell irányadónak tekinteni. A pályázat kiírója a pályázati felhívásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

További információkért küldjetek üzenetet a hello@kingofthelayers.hu, vagy a hello@arthungry.com e-mail címre.

Felhasználási Feltételek › | Adatvédelmi Tájékoztató ›