Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

A PÁLYÁZAT CÉLJA:

Szekszárd Borvidék Kft. és a CEE ArtHungry Kft. arculattervezési pályázatot ír ki Szekszárd borvidék logójának és arculatának megújítására.


A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA:

A pályázat kiírója a Szekszárd Borvidék Kft., a pályázat szakmai partnere és lebonyolítója a CEE ArtHungry Produkciós Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal és művészeti adatbázis jogtulajdonosa és üzemeltetője.


NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

A pályázatra minden 18. életévét betöltött természetes személy vagy Magyarországon bejegyzett jogi személy nevezhet.

Pályázni csoportosan is lehet, az alkotócsoportként történő pályázás esetén a csoport köteles kijelölni és felhatalmazni egy képviselőt, akivel a pályázat során kizárólagos kapcsolatot tart a pályázat kiírója.

A pályázóknak rendelkezni kell ArtHungry.com regisztrációval.


NEVEZÉSI DÍJ:

A pályázatra a nevezés díjmentes.


NEVEZÉSI HATÁRIDŐ, A NEVEZÉS MENETE:

A pályaművek benyújtásának határideje 2016. október 28., péntek 24:00.

1. Tervezési időszak: 2016. október 11 – 28.
2. Pályaművek feltöltése: 2016. október 27 – 28.
3. Közönségszavazás: 2016. október 27 – november 20.


A PÁLYÁZAT TARTALMI ELVÁRÁSAI:

A pályázat kiírói a Szekszárd borvidék arculatfrissítésére modern, fiatalos arculatterveket várnak, amely tükrözi azt a dinamikus, életteli, energikus közösséget, amelyet a szekszárdi borászok alkotnak. A borvidék arculatának megújítását tervezzük, de úgy, hogy az a tradícióinkra épüljön. Nem egy nemzetközileg divatos, nemzetközi szőlőfajtákra építjük a borvidéket, hanem a hagyományos bortípusokat szeretnénk közel vinni a fogyasztók széles köréhez.

A pályamunkáknál kerüljük közhelyes megoldásokat, mint például egy borospohár, vagy borospalack ábrázolása.

Részletes leírás letöltése Szekszárdról és a szekszárdi borvidékről (pdf) ›


A PÁLYÁZAT TECHNIKAI ELVÁRÁSAI:

Egy pályázó maximum két pályamunkával pályázhat. Az egyik terv emblémájának tartalmaznia kell a leírásban említett szarkofág motívumait, bármilyen vizuális frissítéssel és újraértelmezéssel, a másik pályaműnél nincsenek formai megkötések.

Minden pályamunkának kötelezően tartalmaznia kell a következő elemeket:

- Rövid leírás a projektoldalon, a koncepcióról, az esetleges inspirációs források feltüntetésével

„SZEKSZÁRD“ feliratú logóterv, mely egy külön is értelmezhető és használható emblémából, és egy logotípiából áll

- Tipográfia és arculati színek meghatározása, a logó használatának bemutatása színes és monokróm változatban

- Logóval ellátott névjegy, boríték, levélpapír terve

- Általános megjelenés szekszárdi borospalack címkéken (palackminta innen letölthető ›)

- Roll up, Billboard, vagy CLP megjelenés

A kötelező elemek mellett a pályázó opcionálisan bemutathatja a logó vizuális megjelenését és további felhasználását egyéb felületeken is.


A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:

A pályamunka benyújtása elektronikusan, az ArtHungry.com oldalon történik, az anyagok feltöltésére 2016. október 27., 8:00 és 2016. október 28., 24:00 órai időszakban lesz lehetőség, az ArtHungry.com „Szekszárd borvidék“ pályázati aloldalára.

A pályázó a website-ra történő „Belépést” – vagy ha ez még nem történt meg – a „Regisztrációt” követően az „Feltöltés / Új projekt“ menüpont alatt töltheti fel a pályázati anyagát.

A pályázó a szerkesztői sáv alsó részén, a „Szekszárd nevezés“ box beikszelésével jelezheti, hogy szeretne részt venni az aktuális pályázaton. A „Publikálás“ gombra kattintva a pályamű felkerül a „Friss“ alkotások közé és az aktuális pályázat aloldalára is a „Nevezések“ listába. A „kategória“ megadása a pályázat 3 kategóriájának egyikével történjen. A feltöltött/benevezett pályamű a zsűrizési időszak után bekerül a regisztrált tag projektlistájába és az egyéb feltöltött projektjeihez hasonlóan bármikor átszerkesztheti.

A pályázók a nevezéssel elfogadják a pályázati felhívás, valamint a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit.

A kulturális, vallási, politikai érzékenységet vagy közszemérmet sértő anyagokat, a bejelentések alapján jogunk van kizárni a pályázatból.


ZSŰRIZÉS, ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK ÉS DÍJAZÁS:

A zsűrizési időszak 2016. október 29-től, 2016. november 4-ig tart, a szervezők és a felkért zsűri ezután nyilvános díjátadón nevezi meg a győztes pályamunkát.

A pályázat nyertese nettó 250.000 Ft pénzjutalomban részesül, mely a kiválasztott logó tervezési és felhasználási díját foglalja magába, illetve szerződést köt a Szekszárd Borvidék Kft.-vel az arculat kidolgozására, további nettó 250.000 Ft-os díjazással.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy különdíjat is odaítéljen. Ha a zsűri nem talál megfelelő minőségű pályaművet, a szervezőknek joga van a pályázatot érvénytelennek nyilvánítani és új pályázatot kiírni.


KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS ÉS DÍJAZÁS:

A pályázatra nevezett alkotások automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson. A zsűrizési időszakban, azaz 2016. október 29-től, 2016. november 20-ig a legtöbb online voksot kapott pályamű közönségdíjat kap, amely szintén a nyilvános díjátadón kerül átadásra.

A látogatók, az aloldalon látható „voks“ ikonnal  szavazhatnak a pályaművekre, mely ebben az esetben a „kedvelés“ ikont váltja ki. A pályázat eredményhirdetése után, ezek a voksok beépülnek az általános projektkedvelések közé.

A közönségdíjas nyereménye egy hétvége a szekszárdi borvidéken négy fő számára, egy éjszakás szállással, dűlőtúrával és borvacsorával.


SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK:

A pályázat benyújtói a pályázat benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiírók részére felhasználási engedélyt:
A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének féltüntetése mellett.
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett.
A pályázatra benevezett pályaművek további üzleti felhasználásával kapcsolatban adott esetben a pályázó és a pályázat kiírója külön megállapodást kötnek egymással, melyben az esetleges díjazást egymás között megosztják.
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy külön díjazás nélkül a kiíró PR anyagaikban, valamint online felületeiken is felhasználhassák az alkotásokat – ahol lehetséges – az alkotó(k) nevének féltüntetése mellett.
Jelen pályázati felhívásban nem szabályozott kérdésekre a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseit kell irányadónak tekinteni. A jelen pályázati felhívás, valamint a Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató közötti eltérés esetén a jelen pályázati felhívás kell irányadónak tekinteni. A pályázat kiírója a pályázati felhívásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

További információkért küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre, illetve az ArtHungry.com hivatalos weboldalon belső üzenetként.

Felhasználási Feltételek › | Adatvédelmi Tájékoztató ›