Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Pályázat

A ZSŰRI TAGJAI:

Dr. Balázs László
Az Immobilia Zrt. vezérigazgatója, műgyűjtő
Garami Gréta
Művészettörténész
Mátyási Péter
Contemporary Pastel Prize díjas, Országos Rajztriennálé díjas képzőművész
Skonda Mária
Gundel Művészeti Díjas mérnök-közgazdász, gazdasági tanácsadó, mentor, szakíró, műgyűjtő
Tillinger Zsófia
A Fashion Street Magazin főszerkesztője, újságíró, műfordító
Völgyi Miklós
Mérnök-közgazdász, műszaki-gazdasági tanácsadó, a Völgyi-Skonda Kortárs Gyűjtemény társtulajdonosa

A ZSŰRIZÉS MENETE:

A nyertes alkotásokat minden esetben öt plusz egy fős meghívott szakmai zsűri választja ki. A festőművészeti pályázat zsűrizési időszak 2019. február 7-től, február 12-ig tart, a zsűri ezután nevezi meg a győztes pályamunkát / pályamunkákat, melyek megjelennek a pályázat aloldalán található „Díjazottak“ menüpont alatt.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy különdíjat is odaítéljen, viszont ha a zsűri nem talál megfelelő minőségű pályaművet, a szervezőknek joga van a pályázatot érvénytelennek nyilvánítani.


KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS:

Az összes tematikus pályázat és kiállítássorozat teljes ideje alatt, a közönség is szavazhat kedvenc alkotóira az ArtHungry.com felületén. A látogatók, az aloldalon látható „voks“ ikonnal szavazhatnak a pályaművekre, mely ebben az esetben az általános „kedvelés“ ikont váltja ki. A szavazási lehetőség a pályázat tisztasága érdekében minden esetben regisztrációhoz kötött.


ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK:

A zsűri a „Tales / Art / Fashion“ tematikához bármilyen módon illő, legjobb minőségű hazai alkotásait keresi az adott tematikában és kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

A szervezők olyan alkotókat keresnek, akik friss látásmódjukkal, kreatív szemléletükkel új irányokat mutathatnak a hazai művészeti érában és akiknek munkái megérdemlik, hogy szélesebb közönség is megismerje őket.