Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Lampa MAGNIFICO

Gyártók: youHU!, VPI Betonmanufaktúra, Ranyák Üvegtechnika


Fotók: Horváth Szabolcs, Kiss Dorottya

Videó: Horváth Szabolcs


Ez az első világítás, aminek a kulcsa az állandó mágneses erő.


Otthoni használati tárgyainkhoz a felhasználói élmény oldaláról közelítettünk. Meglepetés, csodálat élményével felruházott használati tárgyak létrehozása a célunk. Elkezdtünk kísérletezni a mágnesesség design területén való felhasználásával, amiben megtaláltuk a keresett élmény-együttest. A Lampa MAGNIFICO esetében a mágneses erőnek a misztikumát és praktikus oldalát egyaránt kiaknázva sikerült létrehozni egy merőben új fénytechnikai szettet.

Lampa MAGNIFICO - 1 by youHU!

A Lampa MAGNIFICO világítás szett mágneses impulzusra kapcsolódik fel, ami a felkapcsolás élményét játékossá, változatossá teszi, míg az időzíthető automatikus kikapcsolás biztosítja a játékos élmény kiteljesedését.

Lampa MAGNIFICO - 1 by youHU!

A lebegő gyűrűmágnesek adta innovatív felkapcsolási mód meglepi, majd felfedezésre buzdítja a lámpa használóját.


Mindezzel a Lampa MAGNIFICO szett úttörő az otthoni használati tárgyak felhasználói felületének és a felhasználói élményének megújításában.

Lampa MAGNIFICO - 1 by youHU!

Az alkatrész és anyagválasztásoktól a méretek meghatározásán át a felületkezelésig, grafikai jelzésekig mindent logikus, következetes tervezői döntés alapozott meg. A formai kialakítást is a funkcionalitás vezette, azonban a beton talapzat esetében designkommunikációs eszközt ragadva nyúltunk a letörésekhez – ezzel feloldva a tárgy szigorú geometriáját, és egyszerre utalva a tárgy szokatlan, felszabadító használatára. A hidegfehér fényszín is a tárgy különlegességét hangsúlyozza, a funkcionális szempontokon túl (világítási szög, szerelhetőség… stb.). A nappali térbe szánt tárgy így kiemelkedhet és játékra hív – világítási funkcióját tekintve hangulatvilágítás, ami harmonizál a többi hidegfényt kibocsátó készülékkel (televízió, tablet, laptop, mobiltelefon).

Lampa MAGNIFICO - 1 by youHU!
Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1158Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!