Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Csapatmunkák az ArtHungry-n!

Csapatmunkák az ArtHungry-n! - 1 by ArtHungry Hivatalos

Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb régóta várt funkciót élesítettünk a mai napon.


Gyakori jelenség, hogy különböző szakterületről érkező kreatív alkotók összeállnak, egymást kiegészítve és segítve csapatmunkában raknak össze komplett projekteket, akár konkrét megrendelésről, akár saját portfólióépítésről legyen is szó. Egy kis-, vagy nagyjátékfilm esetében elengedhetetlen a megfelelő stáb létrehozása, az erős forgatókönyvön és a rendezőn kívül ugyanúgy fontos a fényképezés, a jelmez, és a díszlettervezés, a főcím, a zenei aláfestés. Vagy gondoljunk csak egy saját gyártású divatmagazin létrejöttére, amihez a szerkesztőkön kívül stylistra, divattervezőre, sminkesre, fodrászra, grafikusra, fotósra is szükség van, de például egy étterem/bisztró sikere is nagyban függ az építész, belsőépítész, tervezőgrafikus harmonikus csapatmunkájának végeredményétől.


Azonkívül, hogy bemutatkozási lehetőséget adunk a korábbi team-munkáknak, az ArtHungry fontos küldetésének tartja, hogy segítse az új, kreatív csoportok létrejöttét is, hogy a feltöltött munkák alapján bárki könnyen kiválaszthassa azokat a leendő partnereit, akikkel szívesen együttműködne a jövőben.

Csapatmunkák az ArtHungry-n! - 1 by ArtHungry Hivatalos

A csapatmunka funkció metódusa a következő: projektfeltöltésnél a jobb oldali szerkesztősávban a projektfeltöltő megadhatja a csapattárs nevét. Amennyiben regisztrált tagról van szó, kattintással hozzáadható a csapatlistához. A leendő tag kap erről egy értesítést és a projektoldalon a „Csatlakozom” gombra kattintva válhat csapattaggá. A jövőben a felkért csapattárs az „Elhagyom” gombot megnyomva bármikor kiléphet a projektből, ahogy a projektfeltöltő is törölheti a csapattársat a listából. A listához egyébként bármennyi csapattag hozzáadható.

Csapatmunkák az ArtHungry-n! - 1 by ArtHungry Hivatalos

A funkció az oldalon a két emlékprofilos mester, Halász János (John Halas) és Kass János kooperációjaként készült Dilemma című animációs filmmel debütál. A film érdekessége, hogy 1981-ben, Londonban készült és Európában ez volt az első, a világon pedig a második teljes egészében számítógépes animációval készített rajzfilm.

Csapatmunkák az ArtHungry-n! - 1 by ArtHungry Hivatalos

Köszönjük, hogy itt vagytok, ismerkedjetek, kommenteljetek, vegyétek fel egymással a kapcsolatot és szervezzetek kreatív alkotócsoportokat. További jó munkát és új megrendeléseket kívánunk!


Az ART legyen veletek!


ArtHungry csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
1164Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!