Barion Pixel
Regisztráció  
Értesítések

Még nincsenek értesítéseid.

Üres a kosarad Nézz szét a projektek között!
Kategóriák Profilok Díjak Pályázatok Események
FAQ Impresszum Felhasználási feltételek Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek

Tales / Art / Fashion 3 - képgrafikai pályázat

Tales / Art / Fashion 3 - képgrafikai pályázat - 1 by ArtHungry Hivatalos

Kedves ArtHungry felhasználók!​


Elindult a Fashion Street Budapest, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry.com művészeti pályázat-sorozatának harmadik ​része, melyre ezúttal hazai grafikusok, grafikusművészek, képzőművészek alkotásait várjuk.


A szervezők célja ezúttal is az, hogy az új generációk művészeit támogassák és elősegítsék pályájuk felívelését, megismertessék műveiket a hazai és nemzetközi publikummal, műgyűjtőkkel, műértőkkel.


Az év első felében, a négy hónapon át tartó kiállítássorozat során négy különböző művészeti ág (festészet, fotó, képgrafika, szobrászat), kurátorok által kiválasztott képviselői kapnak különleges kiállítási, publikálási és értékesítési lehetőséget.


Az idei harmadik felhívásunk hazai fiatal grafikusokhoz szól, akiknek új, vagy már meglévő munkái kapcsolódnak a „Tales / Art / Fashion“ tematikához. Olyan alkotókat keresünk, akik friss látásmódjukkal, kreatív szemléletükkel új irányokat mutathatnak a hazai művészeti érában és akiknek munkái megérdemlik, hogy szélesebb közönség is megismerje őket.

​​

NYEREMÉNYEK


A nyertes pályázónak/pályázóknak a szervezők egy hónapos kiállítást szerveznek a Budapest központjában, a Fashion Street-en található Deák Palota átriumában, valamint a XI. kerületi Bartók Béla Boulevard önálló kiállító terében. A kiállítási lehetőségek mellett az alkotók kiemelt online promóciót kapnak az ArtHungry.com-on és annak közösségi felületein, a Fashion Street online magazinjában és közösségi felületein, valamint a magazin 2019-es tavasz-nyári nyomtatott lapszámában is bemutatkozhatnak. A kiállító művészek az adott hónap alatt előadást, tárlatvezetést és egyéb, a kiállításhoz kapcsolódó művészeti eseményeket is szervezhetnek a Deák Palotában és a Bartók Béla Boulevard galériájában (partnerségben a galériákkal) melyhez a szervezők  minden segítséget megadnak maj​​d.

Tales / Art / Fashion 3 - képgrafikai pályázat - 1 by ArtHungry Hivatalos

A Fashion Street-en található Deák Palota exkluzív kiállítói tere​​​​​

A győztes alkotások az új Fashion Street Magazin bemutatkozó estéjén is megtekinthetőek lesznek idén tavasszal, ahol a zsűrivel közösen kiválasztott művekből jótékonysági aukció kerül megrendezésre. Az alkotások előre meghatározott vételára teljes egészében a művészt illeti, az aukciós bevétel pedig az életveszélyesen beteg gyerekeket segítő Csodalámpa Alapítvány számára kerül felajánlásra. A művek bemutatásra kerülnek még az idén tavasszal megrendezésre kerülő Bartók Béla Boulevard ELEVEN Tavasz eseménysorozatának részeként is.​​


ZSŰRIZÉS


A nyertes alkotásokat minden esetben öt plusz egy fős meghívott szakmai zsűri választja ki. A képgrafikai pályázat zsűrizési időszaka 2019. március 28-tól, április 1-ig tart, a zsűri ezután nevezi meg a győztes pályamunkát/pályamunkákat, melyek megjelennek a pályázat aloldalán található „Díjazottak“ menüpont alatt.


Az aktuális zsűri bemutatását erre találjátok

Tales / Art / Fashion 3 - képgrafikai pályázat - 1 by ArtHungry Hivatalos

NEVEZÉS


A pályamunka/pályamunkák benyújtása elektronikusan, az ArtHungry.com oldalon történik, az anyagok feltöltésére és benevezésére 2019. március 12-től, március 28., 24:00-ig van lehetőség.


A pályázó a website-ra történő „Belépést” – vagy ha ez még nem történt meg – a „Regisztrációt” követően a „Feltöltés / Új projekt“ menüpont alatt töltheti fel a pályázati anyagát.

A pályázó a szerkesztői sáv alsó részén, a „Tales / Art / Fashion nevezés“ box beikszelésével jelezheti, hogy szeretne részt venni az aktuális pályázaton. A „Publikálás“ gombra kattintva a pályamű felkerül a „Friss“ alkotások közé és az aktuális pályázat aloldalára is a „Nevezések“ listába. A feltöltött/benevezett pályamű a zsűrizési időszak után bekerül a regisztrált tag projektlistájába és az egyéb feltöltött projektjeihez hasonlóan bármikor átszerkeszthető.


Nevezni természetesen már feltöltött alkotásokkal is lehet, ha az még nem került benyújtásra egyetlen korábbi pályázatunkra sem.

A részletes kiírásunkat a pályázat aloldalán olvashatjátok el


Ha bármi kérdésetek lenne küldjetek üzenetet a hello@arthungry.com e-mail címre.


Nevezzetek szuper munkákat, kövessétek a verseny állását, szavazzatok és buzdítsatok másokat is a szavazásra, hiszen a zsűri által odaítélt díjakon kívül egy közönségdíjat is kiosztunk majd tavasz végén, a Fashion Street magazin lapbemutató estéjén.


Mindenkinek sok sikert kívánunk!


ArtHungry Csapat

Regisztrálj vagy lépj be, ha szeretnéd kedvelni a projektet!
Statisztikák
Megtekintések
2106
Kedvelések
0Jelentem
Szerzői jogot sért az alkotás? Egyéb jelenteni valód lenne a művel kapcsolatban?
Jelezd nekünk e-mailben a hello@arthungry.com címen és mi utánajárunk!